VOJVOTKINJA U CRVENOM

Kate Middleton je kraljica modnog recikliranja

17.01.2018 u 15:06

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea, koja očekuje treće dijete u travnju, sve je oduševila odabirom outfita u kojem se pojavila prilikom posjeta bolnici Great Ormond Street u Londonu

Nakon što se ovaj tjedan prošetala u kaputu brenda Mulberry u upečatljivoj ružičastoj boji, Kate Middleton ponovno je pokazala kako joj modno recikliranje nije strano.

Omiljena članica kraljevske obitelji vrlo rado nosi vedre boje, pa nije odoljela zanimljivoj kreaciji u efektnoj crvenoj s retro vibrom.

Radi se o kaputu haljini Lena u crvenoj boji brenda Boden.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kaput koji prati liniju tijela s ukrasnim džepovima obrubljenima volančićima vojvotkinja je upotpunila klasičnim stiletticama i clutchem od brušene kože.

Kate je poznata po tome što kombinira skupu dizajnersku odjeću s komadima dostupnima svima, poput Bodena, omiljenog brenda mama pripadnica britanske srednje klase.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stajling je 36-godišnja vojvotkinja zaokružila kosom stiliziranom u elegantnim uvojcima, a od nakita je nosila diskretne naušnice dok je zaručnički prsten koji je nekada pripadao njezinoj svekrvi, princezi Diani, ostavila kod kuće zbog naticanja prstiju, pišu britanski mediji.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate, koja je poznata po modnom recikliranju, elegantni crveni kaput nosila je i u prošloj trudnoći.