KRALJICA RECIKLIRANJA

Kate Middleton ne odustaje od najveće modne slabosti

16.01.2018 u 15:08

Bionic
Reading

U društvu supruga britanska miljenica Kate Middleton odlučila je posjetiti Coventry, britanski grad koji će 2021. godine nositi titulu europske prijestolnice kulture

Nakon nedavna druženja s polaznicima škole u zapadnom Londonu Kate se zaputila u, od Londona udaljen 153 kilometra, grad Coventry kako bi proslavili njegovo imenovanje europskom prijestolnicom kulture 2021. godine.

Za susret s gradskim predstavnicima i mnoštvom fanova Kate je odabrala upečatljiv kaput u boji fuksije koji je kombinirala s crnim grilonkama i cipelama s dodatkom stabilne blok pete.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kaput izražajne boje fuksije i dvoredna kopčanja potpisuje britanski brend Mulberry, a kao velika ljubiteljica recikliranja odjevnih komada, navedeni model imala je priliku nositi u nekoliko navrata.

Efektan model kaputa premijerno je nosila 2014. godine u sklopu službena posjeta New Yorku, a posljednji ga je put odjenula prije tri godine pri obavljanju kraljevskih dužnosti u Londonu.

Novo formalno izdanje u znaku upečatljiva kaputa Kate je istaknula parom dijamantnih naušnica i crnom pismo-torbicom stvorivši stajling koji pretjerano ne odskače od već viđenih odjevnih kombinacija kojima je stvorila prepoznatljivi modni pečat.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia