U MORNARSKOM DUHU

Trudna Kate Middleton u elegantnom izdanju, ali i dalje u sjeni buduće šogorice

10.01.2018 u 14:53

Bionic
Reading

Povratak kraljevskim dužnostima u novoj godini britanska miljenica Kate Middleton započela je u zabavnom tomu družeći se s polaznicima škole u zapadnom Londonu

Tim povodom trudna Kate zablistala je u morarskoplavoj kombinaciji koja je isticala njezin trudnički trbuščić.

Novo formalno izdanje kreirala je vunenim kaputom s potpisom brenda Hobbs, a model s detaljima poput zlatnih gumbi, osim trudničkog trbuha, otkrivao je cvjetnu kreaciju u plavim tonovima.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naglašavanje plave boje Kate je ostvarila i odabirom plave pismo-torbe koja se savršeno uklopila uz cipele s visokom potpeticom.

Da je ljubitelj nošenja plavog od glave do pete, Kate je krajem prošle godine dokazala na misi posvećenoj žrtvama stradalim u požaru koji je u lipnju zahvatio Grenfell Tower u Londonu.

  • +41
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek konzervativni stajlinzi Kate Middleton i dalje su elegantni, no njezina buduća šogorica Meghan Markle u prvim javnim pojavljivanjima nakon objave zaruka pokazala je sofisticiranu eleganciju na suvremeniji i modno daleko zanimljiviji način. 

Kate Middleton, koja je jučer proslavila 36. rođendan, djelovala je itekako opušteno u društvu polaznika škole Reach Academy Feltham u zapadnom Londonu, koja se, poput mnogih škola, pridružila inicijativi organizacije Place2Be u pružanju zdravstvenih usluga djeci narušena mentalna zdravlja.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia