SOFISTICIRANI LOOK

Utjelovljenje elegancije: Kate Middleton ukrala pozornost u damskom stajlingu s efektnim šeširićem

24.03.2022 u 22:14

Bionic
Reading

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, ponovno je zadivila svojim modnim izborom i potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Ženstvene haljine njezin su najčešći izbor za brojne prigode, a ženstvena bijela haljina rađena po mjeri s potpisom modne kuće Alexander McQueen u kojoj je Kate Middleton posjetila Jamajku doista je kao stvorena za jednu od najdražih članica kraljevske obitelji.

Svi pogledi su pratili elegantnu vojvotkinju od Cambridgea koja je u društvu svog supruga, posjetila taj bajkoviti karipski otok šestog dana njihove kraljevske turneje.

Njezina profinjena haljina duljine ispod koljena s čipkastim detaljima, bila je sjajan izbor za posjet Jamajci kamo se uputila u društvu svog supruga princa Williama.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uparila ju je s efektnim šeširićem s potpisom poznatog dizajnera Philipa Treacyja i stiletticama (Emmy London) u bijeloj boji te satenskim clutchem poznate dizajnerice Anye Hindmarch.

Jednim je detaljem odala počast i nikad prežaljenoj majci princa Williama, princezi Diani - profinjenom bisernom narukvicom koju je nosila u nekoliko ranijih prigoda.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate je stajling bez greške nadogradila i odgovarajućim naušnicama koje su nekad pripadale princezi Diani koja ih je nosila 1989. za vrijeme posjeta Hong Kongu.

Inače, princ William i Kate Middleton obilaze članice Commonwealtha povodom platinastog jubileja vladavine kraljice Elizabete II, a princ je upravo na Jamajci održao povijesni govor te jasno izrekao svoj stav o ropstvu.

‘Želim izraziti svoju duboku tugu. Ropstvo je bilo grozno i nikada se nije smjelo dogoditi’, započeo je svoj upečatljiv govor na Jamajki, u guvernerovoj palači, gdje su princ William i Kate Middleton bili počasni gosti. ‘Dok je bol duboka, ali Jamajka nastavlja graditi svoju budućnost s odlučnošću, hrabrošću i snagom’, nastavio je pa dodao: ‘Snaga i zajednički osjećaj svrhe naroda Jamajke, predstavljeni su u vašoj zastavi i motu te slave nepobjediv duh’.