MEGHAN MARKLE

Potez kojem se nije nadala: Poziv za krunidbu je odbila, no kralj Charles ne odustaje

18.04.2023 u 10:03

Bionic
Reading

Iako je Meghan Markle, zbog rođendana sina Archieja, odlučila propustiti krunidbu svog svekra, kralja Charlesa III, on ne odustaje od mogućeg pomirenja, pa je ovim novim potezom iznenadio sve

Iako loši odnosi traju otkako su princ Harry i Meghan Markle odlučili napustiti London i svoj život započeti u Americi, odstupajući s mjesta radnih članova kraljevske obitelji, kralj Charles III i dalje se trudi da se oni osjećaju dijelom obitelji.

Tako je, unatoč tome što mu je snaha Meghan Markle odbila doći na njegovu krunidbu, opravdavajući se rođendanom sina Archieja, kralj Charles odlučio staviti fotografiju nje i princa Harryja u službeni program krunidbe, odnosno u knjigu koja će biti suvenir s najvažnijeg dana u njegovom životu.

Time je kralj Charles III još jednom mlađem sinu i snahi 'ponudio maslinovu grančicu' kako bi se odnosi između njih unormalili i kako bi nakon svi zajedno mogli normalno funkcionirati.

Inače, radi se o fotografiji privatnog obiteljskog portreta, kojeg je snimio kraljevski fotograf Chris Jackson, kojeg je povodom Charlesovog 70. rođendana 2018. godine snimio u vrtovima Clarence Housea. Na fotografiji kralj Charles drži princa George na koljenima, Camilla mazi princezu Charlotte, a Kate Middleton drži malog princa Louisa.

  • +11
Kraljevska obitelj slavi Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Iza klupe princ William stoji pored svog brata, princa Harryja, koji je svojom rukom obgrlio Meghan Markle, koja pak umire od smijeha. To su bili dani kada su u kraljevskoj obitelji još uvijek vladali još uvijek ljubav i sloga, no to je sada daleko iza njih.