SRETNA I SAMA

Katarina Rautek otkrila sve o trudnoći

27.04.2012 u 09:25

Bionic
Reading

Katarina Rautek otkrila je kako se osjećala kada se saznala da je trudna, a odmah je obavijestila i oca svog djeteta koji je također bio jako sretan. Ipak, odlučila je biti samohrana majka

Pjevačica ET-ja, Katarina Rautek, koja je u šestom mjesecu trudnoće i čeka sina, odlučila je biti samohrana majka. O svojoj je trudnoći progovorila za In Magazin.

'Kad mi je doktor rekao da sam trudna, samo sam rekla da je to super, neka viša sila. Koliko mi je bio šok, toliko sam bila sretna. Kad sam saznala da sam trudna, nisam to uopće očekivala, a nisam ni razmišljala o tome', rekla je Katarina čijoj sreći nema kraja.

Iako je u kontaktu s ocem svoga djeteta, odlučila je sina Dominika podizati sama, a ime je znala čim je saznala da je muško. 'Odmah sam znala da će biti Dominik i kontaktirala sam njegovog oca da ga pitam slaže li se. Kada je on čuo da će postati otac njegova reakcija bila je super, ali to bih zadržala za sebe', kaže pjevačica kojoj je njezina velika obitelj najveća podrška.

U intervjuu je otkrila još da ne voli trudničke haljine te da ne namjerava skrivati svoj trbuh jer joj je to lijepo i sretna je.