u nijansama sive

Kao stvoren za prijelazno razdoblje: Obožavani brend ima novi 'it' komad kojem je teško odoljeti

31.03.2023 u 12:29

  • +10

Miu Miu hoodie

Izvor: Profimedia / Autor: Steve Wood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Miu Miu, jedan od najpoželjnijih brendova na svijetu, na nedavnoj modnoj reviji predstavio je najnoviju kolekciju hoodica koje obilježavaju neodoljiva kombinacija pamuka i kašmira, dizajn u svim nijansama sive i jedan efektan detalj

Modne revije jednog od najpoželjnijih brendova Miu Miu u svijetu mode odavno su postale mjerilo nadolazećih trendova, a gotovo sve što lansiraju momentalno se pretvara u 'it' komade.

Prošle godine to su bile ultramini suknje, torbe 'Wander' i balerinke, a samo jedan pogled na pistu dovoljan je da postane jasno kako su novi nadolazeći trend - hoodice!

Klasični komad street style mode gotovo da nikad niti nije napustio garderobe fashionistice, a Miu Miu sada ga ponovno vraća u prvi plan.

Hoodice ovog obožavanog talijanskog brenda osvojit će srca modnih ovisnica svojim jednostavnim i nepretencioznim, a neodoljivo chic dizajnom koji podrazumijeva spoj kompaktnog pamuka i mekanog kašmira te sve nijanse nove hit boje - sive.

Miu Miu hoodie Izvor: Promo fotografije / Autor: Miu Miu Promo

Osim toga, dolazi s jednom malom i vrlo cool preinakom: prednjim patentnim zatvaračem.

Iako je predstavljen kao ključni komad kolekcije jesen/zima 2023., na kupovinu vlastitog primjerka Miu Miu hoodice ne morate toliko čekati jer se u službenoj online trgovini već nalazi dio najnovije kolekcije.

Kako biste imali instant ideje za nošenje ovog 'it' komada, kao stvorenog za prijelazno razdoblje, dizajneri su pokazali najbolji način za stiliziranje outfita. Riječ je o kombinaciji nošenja hoodice na džemper uz dodatak sakoa od kašmira preko kojeg se ležerno stavi kapuljača, a za garantirano pogođen look ulične mode, ovaj stajling nosite na tajice.

Za kraj, dizajneri brenda Miu Miu imaju ekstra savjet: ako želite postići elegantna izgled, svoju sivu hoodicu nosite na suptilne boje poput crne, tamnoplave i bež.