IMAJU STILA

Kao modne blizanke: Supruga i kćer slavnog glumca zablistale u crvenom

14.06.2024 u 14:39

Bionic
Reading

Vidu McConaughey, 14-godišnju kćer holivudske zvijezde Matthewa McConaugheyja i manekenke i dizajnerice Camile Alves, nemamo baš priliku često vidjeti u javnosti

Mama i kćer su bez sumnje bile među najzapaženijim uzvanicama na događaju modne kuće Hermès.

Camila Alves McConaughey (41) i njezina kći Vida, sa stilom su stigle na važno modno događanje u New York.

Usklađeni stajlinzi osmišljeni od glave do pete uvijek su simpatična opcija osobito kad se radi o zajedničkom izlasku mame i kćeri.

RIJETKI PRIZOR

Njegova najveća podrška: Matthew McConaughey sa suprugom i djecom pozirao na gala večeri

Pogledaj galeriju

Dvojac majka-kći pojavio se u identičnim crvenim lookovima, svaki upotpunjen crnim dodacima. Majka troje djece nosila je odgovarajući maksi suknju i kratki top s teksturiranim uzorkom i neravnim rubovima iz Hermèsove kolekcije proljeće/ljeto 2024.. Efektan je look uparila s crnim štiklama, crnim clutchem i zlatnim nakitom. Vida je oak odjenula mini suknju visokog struka i uz nju kratku jaknu s patentnim zatvaračem načinjenu od rebraste tkanine. Baš poput svoje mame, Vida je look zaokružila crnim balerinkama i zlatnim statement naušnicama.

Osim Vide, par ima sinove Levija (15) i Livingstona (10), a u travnju se cijela obitelj skupa pojavila na 12. godišnjoj Mack, Jack & McConaughey Gala svečanosti u Austinu, u Teksasu.

Levi i Livingston bili su elegantni u crnim odijelima, a njihov tata Matthew (54) je za tu prigodu odabrao tamnoplavo odijelo i bijelu košulju.

Vida je pak izgledala baš poput svoje mame manekenke i dizajnerice rođene u Brazilu u blijedoružičastoj haljini na naramenice dok je Camila blistala u chic crnoj haljini. Alves, koja je i sama nekad šetala modnim pistama, redovito se pojavljuje u prvim redovima modnih revija no ovo je tek drugi put da joj se Vida pridružila - tinejdžerica se prije toga pridružila mami i bratu Leviju na reviji Stelle McCartney za jesen 2023. u Parizu prošle godine.