čista raskoš

Kao Kate Middleton: Brunejska princeza hrvatskih korijena zablistala u glamuroznom izdanju

29.01.2024 u 19:19

Bionic
Reading

Na vjenčanju bliskih prijatelja, lijepa princeza čiji je djed Hrvat, ostavljala je bez daha u veličanstvenoj haljini omiljene dizajnerice Kate Middleton

Brunejska princeza Anisha Isa-Kalebić ne prestaje privlačiti pozornost modnog svijeta opčinjenog njenim aristokratskim stilom, a posebno je oduševila u haljini s potpisom omiljene dizajnerice Kate Middleton.

Ljepotica hrvatskih korijena s princem Abdulom Mateenom prvi puta se pojavila u javnosti nakon desetodnevne ceremonije vjenčanja održane početkom siječnja, a nakon što je danima oduševljavala svojim raskošnim vjenčanicama, razočarala nije niti u prvoj formalnoj prigodi.

Par je prisustvovao vjenčanju prijatelja Aiyawatta Srivaddhanaprabhe, izvršnog direktora King Power Groupa i predsjednika nogometnog kluba Leicester City, i sve oduševio glamuroznim izdanjem.

Lijepa Anisha nosila je plavu dugačku haljinu ukrašenu cirkonima i otmjenim resicama i, s potpisom slavnog londonskog brenda Jenny Packhama, te je stajling zaokružila srebrnim mini torbicom s kopčom cvjetnih dekoracija brenda Roger Vivier.

  • +34
Vjenčanje brunejskog princa i Anishe Ise Kalebic Izvor: Profimedia / Autor: IQBAL SELAMAT / AFP / Profimedia

Kao i uvijek, look je 'začinila' luksuznim nakitom, noseći bisernu narukvicu i naušnice obogaćene plavim dijamantima, a za ovu prigodu kosu je stilizirala u poluvisoki rep.