anisha isa-kalebic

Oličenje elegancije: Princeza hrvatskih korijena zablistala u chic izdanju

19.01.2024 u 09:24

Bionic
Reading

Brunejska princeza ostala je vjerna Dioru te pokazala zanimljiv modni ukus spajajući laskavi sako s razigranom plisiranom suknjom

Nakon što je desetodnevna ceremonija vjenčanja završila, Anisha Isa-Kalebic i službeno je postala supruga brunejskog princa Abdula Mateena, a samim time i nova brunejska princeza. Ljepotica hrvatskih korijena danima nas je oduševljavala u raskošnim vjenčanica i spektakularnoj ceremoniji kojoj je prisustvovala oko 5000 uzvanika, a čini se kako od nošenja bijelog nije spremna odustati niti nakon svadbenih svečanosti.

Naime, Anisha je u prvom javnom pojavljivanju nakon vjenčanja osvanula u chic izdanju krem bijele boje. Nosila je vrlo elegantan sako s remenom oko struka koji je naglasio njenu vitku liniju te ga vješto uparila s razigranom midi suknjom od šifona iste nijanse.

Svoju vjernost Dioru, koju je iskazala i prilikom novogodišnjeg obraćanja, potvrdila je i ovom prilikom odabirom slingback cipela i plave torbice od krokodilske kože s logom slavnog brenda.

Podsjetimo, dan ranije osvanula je u najspektakularnijoj vjenčanici do sad, noseći kreaciju slavnog dizajnera Zuhaira Murada, koji je uspio nadmašiti sam sebe stvaranjem velebne haljine otmjenih dugačkih rukava i ženstvene sirena suknje, u cijelosti optočene cirkonima i dijamantima.

Anisha je po ocu Ivici hrvatskih korijena, a princa Mateena (32) upoznala je još kao djevojčica jer je njen djed Pehin Dato Isa dugogodišnji savjetnik brunejskog sultana.

  • +34
Vjenčanje brunejskog princa i Anishe Ise Kalebic Izvor: Profimedia / Autor: IQBAL SELAMAT / AFP / Profimedia