CELINE DION

Kanadska diva postala zaštitno lice kozmetičkog diva, a ovo je njezina reakcija

06.08.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Kanadska glazbena diva Celine Dion u 51. godini života proglašena je novom ambasadoricom francuskog kozmetičkog diva L'Oreal

'Kada sam bila mlađa imala sam problema sa zubima, izgledala mršavo, nisam se osjećala lijepom i proživljavala sam maltretiranja od strane kolega iz školskih klupa. U tim trenucima nikada nisam pomislila da ću jednoga dana, a osobito u 51. godini, biti zamoljena da postanem zaštitno lice brenda kao što je L'Oreal Paris. To je stvarno čudo', priznaje Celine Dion.

  • +10
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako mladost ima svojih prednosti, Celine Dion zaključila je sljedeće: 'Nikada nisam poželjela ponovno imati 17 godina ili biti u 20-im ili 30-im godinama. Sve je to bilo divno, no nikada ne žalim za prošlim vremenima i uvijek se trudim ići naprijed. Jedva čekam svoj sljedeći rođendan'.

Uredništvo američkog izdanja magazina Harper's Bazaar na čelu s Francuskinjom Carine Roitfeld prije nekoliko dana objavilo je detalje novog izdanja tradiconalnog portfelja 'Icons' u kojem se pronašla i 51- godišnja Celine Dion. Na objavljenim fotografijama, kanadska diva osvanula je nekoliko upečatljivih izdanja i s dodatkom kratke, crne perike.