SVI SU JE GLEDALI

Kakvo tijelo: Teško da bi ovoj ljepotici itko dao 64 godine

10.09.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Supermodel Christie Brinkley, 64-godišnjakinja koja je žarila i palila modnim pistama u 80-ima, svojom figurom i izgledom može bez puno problema zasjeniti i puno mlađe kolegice

Slavna plavuša ne odustaje od mladenačkih kombinacija koje joj pristaju, a vrlo često u svoje stajlinge uključuje kreacije koje u prvi plan stavljaju njezin zaštitni znak: duge noge.

Manekenska legenda nije propustila događanje Harper's Bazaar Icons Party u sklopu Tjedna mode u New Yorku, na kojem joj je društvo pravila 20-godišnja kći Sailor, koja joj nevjerojatno nalikuje.

  • +5
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U pripijenoj mini haljini i modernim bijelim čarapama - gležnjačama Christie je izazvala pravu senzaciju.

Lijepa Amerikanka neodoljivog osmijeha all white stajling začinila je cool detaljem: ležerno prebačenom bijelom traper jaknom preko ramena. Trendi frizura i prozračni make up zaokružili su ovaj stajling kojem je zbilja teško naći manu.

Šarmantna ljepotica koja se tijekom karijere smiješila s preko čak 500 naslovnica, a mnogi je se sjećaju i iz spota 'Uptown Girl' tadašnjeg supruga Billyja Joela, u mnogim intervjuima ističe kako se danas osjeća bolje nego ikada.

  • +13
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', smatra ona.

  • +14
Christie Brinkley i kći Sailor Izvor: Profimedia / Autor: N.N.