NOVI TRENDOVI

Kakvo se toplo donje rublje nosi

02.11.2012 u 08:02

Bionic
Reading

Nove kolekcije donjeg rublja po specijaliziranim su dućanima dobili primamljivo zimsko ruho što zbog tekstura, što zbog toplih boja. Naravno, slasni su i seksi krojevi kakvima bi svaka žena poželjela začiniti spavaću sobu. Pogledajte djelić ponude, s cijenama

Upravo je izašla Triumphova nova, meka linija donjeg rublja Body Make-up. Modeli Experience podređeni su udobnosti i dolaze u niz boja, za svaku put. Linija Velvet je od brušene tkanine i sastoji se od tri različita stila gaćica i grudnjaka, potkošulja s ušivenim grudnjakom i bodija. Stražnja strana grudnjaka nema šavove, žice su skrivene, a etikete otisnute izravno na tkaninu. Glatki rubovi gaćica, bodija i potkošulja, trde proizvođači, nevidljivi su. Dostupna je i linija Body Make-up’s homewear, za 'po doma' od prozračnih, laganih tkanina.

Oysho također ima grudnjake i gaćice u zimskoj verziji, od onih zaigranih za tinejdžerice preko udobnih za sport do seksi modela od koji bi svakoga naveli na grijeh. Cijene su im prilično povoljne, što će reći da grudnjaci u prosjeku koštaju manje od dvjesto kuna, a gaćice su od 69 kuna.

Cijenom je povoljno i donje rublje u H&M-u, koji podosta modela nudi i od organskog pamuka. Dolazi s čipkom, ili u trendi bojama, uz puno simpatičnih uzoraka za sve uzraste. Zaljubljenice u ovaj trend osobito hvale njihove polubokserice kao iznimno udobne i dovoljno tanka ruba da se ne vide iz aviona.

Women'secret dolazi u primamljivim pastelnim bojama koje kao da toplo progovara da u njima nema zime. Ovaj brend u Hrvatskoj je tek nekoliko godina, a žene su ga munjevito zavoljele. Što nudi ovaj brend i po kojim cijenama, kao i ostali popularni brendovi donjeg rublja, pogledajte u našoj fotogaleriji.