ŠTO ONE VOLE

Kakvi se dečki sviđaju curama?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.08.2010 09:50
  • Objavljeno 04.08.2010 u 09:50
dečko teen

dečko teen

Izvor: Corbis / Autor: Jim Craigmyle/Corbis

Pitaš se s kakvim to dečkima cure vole provoditi vrijeme? Uz kakve se osjećaju ugodno? Što je to što ih privlači? Čitaj dalje i saznat ćeš

Iskreni dečko

Obično dečki lažu drugim dečkima, preuveličavaju stvari ili ih izmišljaju, posebice kad se radi o curama. Ako lažeš i curama o svemu i svačemu, sigurno nećeš zadobiti njihovu naklonost. Stoga, istina i samo istina!

Dečko koji ima razumijevanja

Cure vole slati skrivene poruke ili da druga strana čita između redaka. Ako to sve razumiješ, odnosno možeš iščitati skriveno značenje iza njezine rečenice, blago tebi! Imati za ovo razumijevanja dečkima je obično jedna od najtežih stvari. Ali, polako, napni sve svoje antene i vidjet ćeš da na kraju to i nije tako teško.

Odgovorni dečko

Od pogleda na odgovornog dečka curama se topi srce. Ovo im ulijeva sigurnost i jednostavno vole ako vide da se mogu, ako im zatreba, osloniti na tebe jer ih nećeš ostaviti na cjedilu i ne bježiš od odgovornosti.

Zreli dečko

Ovo ne znači da se trebaš ponašati starmalo. Naprotiv! Mlad si i tako se ponašaj, ali opet nemoj biti previše neozbiljan. Neozbiljnost djeluje na cure poput vatre na komarce – tjera ih!

Inteligentni dečko

Cure se osjećaju dobro u društvu inteligentnih tipova. Možda se ponekad pitaš što je to što privlači cure tamo nekom dečku koji, prema tvojim mjerilima, nije nešto posebno privlačan ili zgodan. E, baš u tom grmu leži zec, a taj je grm – inteligencija. Ona je opaka stvar i pravi magnet za komade. Samo pozor – nemoj se razbacivati svojom inteligencijom i širokim općim znanjem. Činiš li to, možeš dovesti do sasvim drugačijeg efekta, tj. otjerati cure od sebe.

Vjerni dečko

Vjernost je također na cijeni, barem kod većine cura. Stoga, želiš li da cure imaju dobro mišljenje o tebi, a na kraju krajeva da i sam sebe više voliš, svakako ne trebaš varati i švrljati okolo. To nije nimalo kul.

Pristojni dečko

Prostaci nas zapljuskuju sa svih strana, zato je pristojnost na cijeni. Psovanje, pljuvanje, neumjesni komentari i kritike... Sve je to totalno out.

Romantični dečko

Iako se tako ponekad čini, dobra stara romantika nije izumrla, barem nije iz naših srca, samo je treba malo osloboditi. A iako je neki rado tretiraju s podsmijehom, ipak je malo tko imun na nju kada se događa baš njima. Stoga, ako si romantičan, ne brini, sigurno je da ćeš ovako pronaći put do ženskog srca.

Duhoviti dečko

Duhovite ljude svi vole i rado ih imaju u društvu, stoga i ne čudi što su duhoviti tipovi tako popularni. Ako si duhovit, blago tebi jer si sigurno rado viđen gost.

Misterizoni dečko

Kul, miran, misteriozan. Ovakvi dečki uvijek izazivaju pozornost, bilo namjerno, bilo nenamjerno. Misterioznost povećava znatiželju kod cura, a cure uvijek žele znati više.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi