PONUDA I CIJENE

Kakvi se badići nose ovoga ljeta

19.06.2013 u 08:31

  • +58

Trendi kupaći kostimi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ah, opet slatki problem s badićem, u posljednji tren prije mora… Je li stari model ispao iz modne igre, što uopće kažu novi trendovi i koji bi nam trendi model najbolje pristajao. Da vam olakšamo muke po badiću, donosimo ponudu iz naših dućana

Kojim modelom badića započeti temu o modernom pojavljivanju na plaži? Mini bikinijima. Pogađate, neiskorjenjivi su. Po dva trokutića i po dvije špagice u gornjem dijelu, po dvije u donjem. Svezane u mašnice. I to je sve što trebate, ako ste imalo smjeli. Bilo da su jednobojni, ili s divljim printom i s cvjetnim uzorkom – sasvim svejedno, svih ima u ponudi.

Za damice tu su push-up modeli u crnoj, bijeloj ili narančastocrvenoj boji, s debelom trakom koja se spaja oko vrata, uz koje idu gaćice s naborima. Mogu imati i havajski print, kao i životinjski, a često ih oslikuje i satenski sjaj.

Posebna priča su retro badići, kojih ima po svim dućanima i iznimno su trendi. To ide ruku pod ruku s retro modom koja je zaživjela po svim po high street dućanima, i, naravno, na ulicama. Ove badiće odlikuju gaćice koje leže nisko na bokovima, s širokom pasicom sa strane.

Gornji dio nešto je zatvoreniji, bilo da se radi o trokutićima ili običnim košaricama. Često dolaze s uzorcima cik-cak u narančastoj, smeđoj, bijeloj i maslinastozelenoj boji. U retro stil pripadaju i badići s resicama, koji su veliki hit sezone.

Pogledajte što novo nude Lisca, Oysho, Zara, Mango, H&M, Pull&Bear, Bershka, Ann Christine