POVREMENI SEKS ILI VEZA

Kakve vrste odnosa žene održavaju s muškarcima

09.11.2011 u 10:01

Bionic
Reading

Jedna od tri singl djevojke ili žene imala je prijatelja s povlasticama, otkriva istraživanje

Još jedno istraživanje pokazuje da je neobavezan seks sve prisutniji oblik odnosa. Naime, jedna od tri singl djevojke ili žene imala je ili ima prijatelja s povlasticama, piše Huffington Post


Polovica žena koje su imale prijatelja s povlasticama odlučila se na taj oblik veze jer ne žele ozbiljan odnos, pokazuje istraživanje u kojemu je sudjelovalo 2168 žena. Stručnjaci smatraju da je to stoga jer su žene u odnosu s prijateljem s kojim imaju i povremeni seks opuštenije i ležernije.

19 posto žena koje imaju prijatelja s povlasticama upušta se u takav oblik odnosa zbog zabave, a osam posto žena u takvom je odnosu jer se nadaju da će s vremenom prerasti u nešto ozbiljnije.

Istraživanje je proveo MyCelebrityFashion.co.uk, a želja im je bila doznati kakve vrste odnosa žene održavaju s muškarcima. 62 posto žena reklo je da ima muške prijatelje s kojima njeguju isključivo prijateljstvo. 34 posto ispitanica priznalo je da ima prijatelje s povlasticama.

'Prijateljstvo s povlasticama, kao oblik odnosa, sve je popularnije. Možda zato što žene prikazuje u drugačijem svjetlu, odnosno žene ne djeluju kao osobe koje se samo žele skrasiti u ozbiljnoj i dugoj vezi', pojasnio je Andy Barr, jedan od organizatora istraživanja.