FASHION GURU

Kakva Šuputica, Ella ili Severina, Kolinda je naša najveća modna influncerica. Iskreno, i ja sam je kopirao ovoga ljeta

  • 16.08.2022 u 13:09

  • Bionic
    Reading

    Bivša predsjednica odmara na samom jugu naše obale, posjetila je otok Lopud i pohvalila se fotografijama s mora i casual modnim kombinacijama

    Kakva Šuputica, Ella Dvornik ili Severina, Kolinda je naša najveća influencerica, bilo da hoda mostom ili sjedne na cestu to se objavi, a kada reklamira restoran, svi odmah znamo za njega.

    Tako je i ovoga ljeta hodočastila po hrvatskoj obali, a koliko vidimo po figuri, posjećivala je samo odabrana mjesta jer mora se paziti, a i bome je vruće za teška jela.

    Kako je sugerirala naša influencerica, maskirne hlače su hit za ovo ljeto.

    Pokazala je i da zna s bojama s drugim izdanjem koje je pomalo safari izgleda, premda su to po meni bež kratke hlače i polo majica.

    Iskreno, i ja sam je kopirao ovoga ljeta.

    Mora se priznati da dobro izgleda, ali znamo da pola države ima sinkopu pa su zaboravili na njena nekadašnja ne baš dobra izdanja, ali meni ovaj stajling i nije loš. Ne podsjeća me doduše na jogurt, već na sladoled od vanilije.

    • +4
    Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.