FASHION GURU

Na Doris Dragović navikli smo gledati teatralne, uglavnom već demode haljine, a da nije bilo fotografa, ne bismo ni vidjeli jedan od boljih stajlinga

  • 29.07.2022 u 12:51

  • Bionic
    Reading

    Sinoć je u Veloj Luci održana generalna proba povodom večerašnjeg koncerta kao sjećanje na Olivera Dragojevića, koji je na današnji dan preminuo prije četiri godine. Među mnogobrojnim glazbenicima našla se i Doris Dragović, a njezin stajling zapeo je za oko i našem Fashion Guruu

    Da nije bilo fotografa na generalnoj probi za tribute koncert za Olivera Dragojevića u Veloj Luci ne bi viđali jedan od boljih stajlinga na popularnoj pjevačici.

    Ovo je totalno nešto drugo nego što smo navikli gledati na njoj, a navikli smo gledati teatralne haljine koje su uglavnom već demode, koje nosi na svakom koncertu, ali sada nas je sve iznenadila sa ležernom cvjetnom pidžamom.

    Nakon Marije Magdalene i još par godina nakon tog velikog hita, Doris je modno stala. Zato mi je iznimno drago kada sam je vidio u ovom veselom izdanju i sa bandanom.

    Doris Dragović Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

    Moram priznati da čak bolje stoji ovaj modena Doris nego na Nini Badrić koja jedno vrijeme nije izlazila iz pidžama modela, tako da bi ju vrlo rado vido u sličnim kreacijama nego u onim već zastarjelim haljinama.

    TRAG U BESKRAJU

    [FOTO] Prošle su četiri tužne godine: U Veloj Luci sve je spremno za večerašnji koncert u čast Olivera Dragojevića

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.