FASHION GURU

Đurđa Tedeschi opet je istaknula strukić, a najidealnije je to raditi u crnim haljinama, no ona ih ima - i previše

  • 02.08.2022 u 15:35

  • Bionic
    Reading

    Na izložbi glumca Livija Badurine, otvorenoj u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara, pojavila se i Đurđa Tedeschi jer provodi ljeta u gradu podno Srđa. Pažnju je privukla, kao i obično, svojim stajlingom koji je ovaj put istaknuo njezin zavidno tanak struk

    Dubrovnik je već poznat po svojim ljetnim kulturnim događajima, tako je npr. prepun izložbi. Neki dan na redu je bilo otvorenje izložbe Mare Bratoš, a jučer one dramskog prvaka Livija Badurine.

    Kako to obično biva, na otvorenje su došla poznata lica, a među njima našla se i nezaobilazna Đurđa Tedeschi, društvena persona br. 1 grada Dubrovnika.

    Nakon što je nedavno uskočila u za nju nesvakidašnju svijetloplavu boju, brže-bolje vratila se na izabrani put crne. Već neko vrijeme ističe strukić, naravno najidealnije je to raditi u crnim haljinama, a ona ih ima i previše.

    Slično je bilo i ovoga puta, na izložbi se pojavila u dugoj crnoj haljini s istaknutim strukom te svojim zaštitnim znakom - šeširom, tokicom ili nekim drugim ukrasom za glavu, a jedino što je malo odskakalo od crne je torba s uzorkom zebre, naravno s potpisom Bottega Venete.

    • +8
    Đurđa Tedeschi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Katarina Radonić

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.