MODNA POSLASTICA

Kakva nas iznenađenja očekuju na Dreft Fashion Weeku?

30.04.2013 u 13:58

Bionic
Reading

Dreft Fashion Week ove godine slavi deseto jubilarno izdanje, a ovaj internacionalni modni događaj, koji će se održati od 9. do 11. svibnja, donosi mnogo modnih događanja, promociju filma, okupljanje modnih blogera, predstavljanje knjige street style blogera Yvana Rodica i puno dobrih kolekcija

Gostovanje na DFW-u najavili su renomirani strani dizajneri koji se zbog skorog otvaranja tržišta iznimno zanimaju za Fashion Week u Zagrebu. Osim brojnih modnih revija u kojima ćemo vidjeti kolekcije za sezonu jesen i zima 2013/14., Dreft Fashion Week pripremio je i premijeru filma 'Djeveruše pod gasom', koja će biti uvertira u tri modna dana.

Osim toga ovaj modni događaj ima i humanitaran karakter. Naime, dizajnerica Ivana Popović odlučila je prodati dio haljina i nakita, a prihod je namijenjen udruzi Europa Donna za kupnju linearnog akceleratora, aparata za jednokratno zračenje.

Novitet na modnom događanju, koje nas očekuje idući tjedan, predstavljanje je modnih blogera i modnih urednika te predstavljanje knjige facehuntera i street style blogera Yvana Rodica. Osim toga, i ove će godine jedan mladi dizajner osvojiti nagradu koja uključuje ček u vrijednosti 1.000 eura. Biografije i skice svih prijavljenih kandidata mogu se vidjeti na internetskoj stranici DFWZ-a, a svi zainteresirani mogu sudjelovati u odabiru pobjednika glasanjem za svakog od prijavljenih kandidata.


A od modnih poslastica na pisti će se izmjenjivati modeli Krie Design, Tramp in Disguise, Zjene Glamočanin, Katrien Van Hecke, Milene Rogulj, Marice Pažanin, Henriette Ludgate, Maje Hrastinski, Negarina, Tonija Rica, Ivančice Hrustić, Ane Kujundžić , Natalija Smogor, Bonheura i Ivane Popović.

Bit će tu multifunkcionalnih haljina, crno bijelog minimalizma, 'klonova' Ivane Popović, lepršavih haljina, elegancije, ali i donjeg rublja te dizajnerskog nakita i još mnogo zanimljivih ideja mladih dizajnera.
Dizajner Toni Rico pak slavi desetu godišnjicu svoje marke, a odlučio ju je proslaviti retrospektivom pod nazivom 'Made in Jugoslavia'.