FASHION GURU:

Kakva je ovo bakina suknja na Miji Dimšić? Izgleda kao da će sada ići prati prozore

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 29.08.2020 11:57
  • Objavljeno 29.08.2020 u 11:57
Mia Dimšić i The Frajle

Mia Dimšić i The Frajle

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Koncert novosadskih The Frajli na kojem je gostovala i osječka glazbenica Mia Dimšić, zapao je za oko našem Fashion Guruu koji se pozabavio stajlingom raspjevanih dama na pozornici

Kažu neki glazbenici da ne mogu raditi, pa su naravno dobili neke druge ponude, ali vidim da baš briga Dalmatince za koronu i stožer. Koncert popularne ženske grupe The Frajle u Šibeniku je siguran sam bio krcat, a pridružila im se kao gošća visoka djevojka s gitarom, Mia Dimšić.

I dok su njih tri bile u nekim lepršavim zavjesa haljinama koje su zavodljivo plahutarile na vjetru dok su djevojke sjedile i pjevale, Mia je došla kao da će sada ići oprati prozore.

OK, vruće je, ali gledajući frajlice kako su se sredile i onda Miju koja je došla u bakinoj suknji (makar je taj uzorak popularan) i majici na duboki V, mogu samo reći da se Badrićki pružila ovakva šansa, siguran sam da bi se za jednu pjesmu barem tri puta presvukla.

  • +2

The Frajle i Mia Dimšić u Šibeniku

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!