10 TAJNI

Kako zadovoljiti ženu do kraja

19.08.2011 u 08:48

Bionic
Reading

Žene su ponekad sramežljive kad je seks u pitanju, pa im je teško izreći sve svoje želje. Najradije bi da pročitate njihove misli, ali budući da to nije moguće, evo deset malih tajni koje će vas učiniti velikim majstorom

Francuski poljubac

Dug, sočan francuski poljubac vrlo je intiman, ali i jako uzbuđuje. Ako svoju dragu želite pozvati na vruću igru, poljubite je snažno i ne zaboravite na francuske poljupce tijekom seksa. Seks bez poljubaca za ženu nije potpun.

Rutinski seks i ženama je dosadan

Ako ništa ne mijenjate u predigri i seksu te uvijek imate isti scenarij, žena će izgubiti interes za odnose s vama. Razlog tome je što se žene ne mogu uzbuditi ako znaju da ih opet čeka isti, dosadni seks kao i svaki put. Potrudite se da seks bude svako malo drukčiji i uzbudljiviji. Njoj će biti super, kao i vama, te će vas željeti još više.

Svi osjećaji vode prema - seksu

Kaže se da je za sretnu obitelj važna sreća žene, a ovo se pravilo može primijeniti i u vezi. Koliko god se muškarcima većinom ne sviđa, u vezi je razgovor važan jer žena tada osjeća emocionalnu povezanost i bliskost koja pobuđuje želju za seksom.

Orgazam je važan

Žena ne dostiže orgazam svaki put kad se seksa, ali većina bi ga htjela doživjeti što češće. Ono što muškarci često ne znaju ili zaborave jest da žene u samo 30 posto slučajeva dožive orgazam uz penetraciju. Poigrajte se klitorisom, koristite jezik, prste, vibrator ili kombinirajte i imate recept za potpuni užitak.

Ljutnja i zamjeranje ubijaju libido

Ukoliko imate neriješenih problema, potrudite se razgovarati dok sve ne izađe na čistac. Spremanje problema pod plahtu dugoročno neće ništa donijeti ni vama ni njoj, pa probajte razgovarati jer ćete, umjesto s umiljatom mačkicom, u krevet lijegati s ljutom kobrom.

Razgovor može seks učiniti boljim
Kad ste joj preblizu?

Hm, muškarcima se ovo sigurno čini čudno, ali žene ne vole kad ste preblizu njezinim intimnim dijelovima, posebno u oralnom seksu. Žene zapravo brine hoće li muškarcima smetati miris ili okus, pa joj u nekoj prilici možete reći koliko volite pružiti joj takvo zadovoljstvo.

Vaš pogled na njezino tijelo

Obris naslaga celulita ili zaobljeni trbuščić bolna su točka skoro svake žene. Opustiti je možete uz par nježnih rečenica kojima ćete istaknuti što se vama sviđa na njoj. Što se poželjnijom i prihvaćenijom osjeća, više će uživati u intimnostima i htjeti da i vama bude dobro kao njoj.

Osjećaj vrijednosti

Žene u vezi vole davati i sve će napraviti za osobu koju vole. Naravno da sada dolazi jedan 'ali' - zauzvrat žele znati da ih cijenite. Obično se kaže da se žene seksaju kako bi dobile ljubav, a muškarci nude ljubav u zamjenu za seks. Dajte joj do znanja da je volite i cijenite, pa su vruće noći garantirane.

Nježni dodiri

Kao u romantičnim filmovima (koji nemaju previše svrhe za vas), žene zaista vole nježne dodire. Razlog tome je što žene imaju tanju i osjetljiviju kožu koja ima dvostruko više nervnih završetaka nego koža muškaraca. Dok je mazite, budite nježni jer vaše čvrste ruke nehotice joj mogu nanijeti bol.

Od orgazma do orgazma

Svaki sljedeći orgazam u jednom odnosu ženi pričinjava veće zadovoljstvo, pa za veći užitak nakon svakog napravite malu pauzu i ponovno krenite u akciju.