ČISTI UŽITAK

Koje su najbolje seksi igračke za žene?

05.12.2013 u 13:57

Bionic
Reading

Želite imati super seksualni život? Vrijeme je da si nabavite seksi igračke! Dobra je vijest što neke od njih već posjedujete

Žene ne vole razgovarati o seksualnim igračkama. Rijetke će priznati da ih imaju, a još manji broj njih da ih upotrebljavaju. Međutim, brojna su istraživanja pokazala da seksualna pomagala itekako mogu začiniti život u spavaćoj sobi. Donosimo vam pregled najkorisnijih seksualnih igrački za žene.

Jastuk
Dobro pozicionirani jastuk može vam pomoći da iskusite nove seksi položaje i tako unesete raznolikost u svoj seksualni život. Možda možete isprobati novi položaj tako da legnete na leđa, a ispod stražnjice stavite jastuk. To će dati novu dimenziju misionarskom položaju. Ili ga možete staviti između nogu dok je vaš partner iza. Načini su brojni, a na vama je da odaberete koji vam se najviše sviđa.

Vibrator

Prema savjetima brojnih seksologa, svaka bi žena trebala imati vibrator – neovisno je li u vezi ili nije. Ako ste sami, vibrator vam može pomoći da otkrijete vlastitu seksualnost i užitke na koje vaše tijelo reagira. Ako ste u vezi, možete pojačati intenzitet dok ste sa svojim partnerom. Vibrator, kako pokazuju brojna istraživanja, pomaže pri bržem i intenzivnijem doživljaju orgazma. Dakle, vibrator je svojevrsni 'must have'!

Lubrikant

Ne samo da pomaže da stvari teku glatko, nego pomaže i da seks traje dulje. Sjajno je pomagalo prilikom isprobavanja novih položaja. Postoje različite vrste lubrikanata i jedan koji odgovara vašoj prijateljici, ne mora nužno odgovarati i vama. Dakle, same morate izabrati svoj lubrikant. Ako ste slučajno alergični, onda pripazite da ne izaberete intenzivan lubrikant koji bi mogao izazvati reakciju. Postoje i organski lubrikanti koji ne bi trebali izazivati nikakve tegobe.

Seksi knjige

Ma koliko mislite da znate o seksu, činjenica je da znanja o tom području nikad dosta. Ako nemate, nabavite kvalitetnu edukativnu knjigu o seksu. Pomoći će vam da upoznate svoje, ali i partnerovo tijelo. Možete naučiti neke nove trikove, ali i nove položaje. Dobra knjiga može biti i izvor inspiracije koja će zbivanja u vašoj spavaćoj sobi dovesti do savršenstva. Ne zaboravite, i seks je vještina koju treba učiti i teoretski i praktično.

Seksi donje rublje
Senzualni grudnjak i vruće gaćice ženi mogu pomoći da se osjeća iznimno seksi. To je i znanstveno dokazano, pa nema razloga da stvari u spavaćoj sobi dodatno začinite seksi donjem rubljem. Osim što će razveseliti vašeg partnera, pomoći će i vama. To možete činiti i ako ste same jer seksi donje rublje budi u vama seksualnost koja se nadaleko osjeti.

Japanske kuglice

Ima ih više vrsta, a vi odaberite one za koje mislite da će vama najviše odgovarati. Kuglice se stavljaju u vaginu – jedna po jedna, a to može biti proces koji dugo traje, a u ženama budi veliko zadovoljstvo. Prije korištenja dobro ih je namazati lubrikantom. Oni koji ih koriste kažu da je iskustvo nezaboravno.