KOZMETIČKE PROMJENE

Kako u zadnji tren, bez puno ulaganja, osvježiti apartman prije sezone?

15.05.2019 u 10:23

Bionic
Reading

Danas nije dovoljno imati lijepo uređen apartman, sobu ili kuću, smještenu na dobroj lokaciji i s divnim pogledom, a o navedenom dovoljno govori podatak da je čak 60 posto turističkih putnika za dobro iskustvo voljno platiti više

Stjecanje pozitivnog iskustva boravka u očima posjetitelja, osim navedenim karakteristikama, moguće je postići i malim, no ništa manje bitnim elementima koji će učiniti to da se vaši gosti osjećaju kao u vlastitom domu.

Dobro opremljena kuhinja

Osim neophodnih stvari koje bi trebao sadržavati svaki objekt za iznajmljivanje, svoje goste nesumnjivo ćete dojmiti izborom zahvalnih predmeta što će boravak u vašem apartmanu, sobi ili kući učiniti itekako lagodnim.

Kada je riječ o kuhinjama, tada najčešće govorimo o manjim kućanskim aparatima poput aparata za kavu, blendera ili kuhala za vodu. Upravo će oni nesumnjivo oduševiti svakog gosta, osobito obitelj ili veću skupinu gostiju, kojima će znatno olakšati svakodnevicu u novoj okolini i uštedjeti dragocjeno vrijeme na odmoru.

Kupaonice i spavaće sobe

Svaki iznajmljivač složit će se s mišljenjem da tekstila poput ručnika i posteljine nikada ne bi trebalo manjkati, a ukoliko su vam postojeće zalihe dotrajale, pravo je vrijeme da svojim posjetiteljima pružite najbolje i u ovom segmentu uređenja prostora za iznajmljivanje.

Poželite li na goste ostaviti luksuzan dojam apartmana, sobe ili kuće, navedeno možete postići odabirom jednobojnih ručnika i posteljine jer ponekad se radi o samo nekoliko efektnih detalja koji će potpuno promijeniti izgled prostora.

Vrt, balkon ili terasa

Osim skladno uređenim interijerom, pobrinite se da gosti podjednako uživaju u eksterijeru vašeg prostora za iznajmljivanje. Iako se većina gostiju trudi što manje vremena provoditi u smještajnoj jedinici, učinite im te trenutke nezaboravnima i kada je riječ o balkonu, terasi ili vrtu ukoliko se vaš prostor za iznajmljivanje može pohvaliti navedenim.

Uz detalje poput sezonskog cvijeća, trenutke relaksacije i dodatnog uživanja svojim gostima priuštite uz predmete poput suncobrana, ležaljki i manjeg balkonskog namještaja, a mnoge ćete posjetitelje zasigurno obradovati sadržajima poput električnog roštilja.

Iako iznos za koji možete osvježiti apartman ne mora biti velik, vlasnicima problem često predstavlja nedostatak vremena. Kako ne biste svoje dragocjeno slobodno vrijeme trošili na obilaske trgovina ili, još gore, radi ugodnijeg godišnjeg odmora svojih gostiju trošili svoj godišnji odmor na kupovinu, predlažemo vam da sve potrebno, i ono što vam možda odmah nije palo na pamet, potražite na jednom mjestu - u udobnosti vlastitog doma.

Sve što naručite preko Žutog klika besplatno će vam biti dostavljeno na adresu koju navedete, a vaša narudžba će pred vrata apartmana biti dostavljena za najviše tri dana, dok je za bijelu tehniku rok isporuke 3 do 5 dana.