Iskusni znaju kako se slavi

Kako se ovih blagdana uz malo kreativnosti dočepati ugodnog provoda, dobrog zalogaja i najboljih komada odjeće

12.12.2019 u 08:55

Bionic
Reading

I dok još o dočeku Nove stignete razmišljati, ne odgađajte s vašim sudjelovanjem u natječaju – prijavite se i dokažite svoj slavljenički duh koji bi mogao biti i zbilja sjajno nagrađen!

Prosinac predstavlja ono vrijeme u godini u kojem bliskost i toplina, barem na trenutak, zamjenjuju sve brige i probleme. Međutim, blagdanska čarolija nepotpuna je ako ne uključuje darivanje dragih nam osoba. Na tom tragu razmišljanja je i Schweppes koji se u duhu Božića i ove godine pobrinuo da nas razveseli, organiziravši natječaj pod nazivom Iskusni znaju kako se slavi.

Radi se o natječaju koji sudionicima daje priliku da se kreativno izraze opisujući slavljeničku atmosferu. Sudjelovanje u natječaju je zbilja jednostavno. Naime, dovoljno je pristupiti web stranici te na najkreativniji mogući način dovršiti rečenicu „Iskusni znaju…“. Tom prilikom od sudionika se očekuje da napišu što je potrebno za dobro slavlje i zabavu.

Ono što je u cijelom natječaju najbolje jest mogućnost izbora koja ovisi o preferencijama sudionika. Tako svi mogu odabrati kategoriju za koju se smatraju dovoljno iskusnima i za koju smatraju da će rečenicu „Iskusni znaju…“, moći najbolje nastaviti. Na spomenutoj web stranici stoga ćete pronaći kategorije: kazalište, koktel party, romantična večera i kućni party.

Naravno, želite li, možete se izraziti u svim kategorijama jer su sve ravnopravne za odabir dobitnika. Nagradni natječaj je započeo 2. prosinca a trajat će do 29. prosinca s ukupno četiri kruga dodjele nagrada.

Tijekom prva tri tjedna, odabiru se po tri dobitnika i to iz svake pojedinačne kategorije. U zadnjem, četvrtom tjednu natječaja, biraju se najbolji od najboljih u svim kategorijama.

To u prijevodu znači da možete postati dobitnik jedne od tjednih nagrada – koktel seta sa Schweppes čašama, ulaznicama za Orašara u zagrebačkom HNK te večerom od tri slijeda za dvije osobe popraćenom Schweppes pićima. Da ugođaj bude još ljepši, u večeri možete uživati u jednom od četiri vrhunska restorana: zagrebačkom Noelu - ujedno i ponosnom nositelju prestižne Michelinove zvjezdice, te splitskoj Kinoteci, Roxanich Wine & Heritage Hotelu u Motovunu ili Crnoj Svinji u Čepinu.

U finalnom tjednu moguće je osvojiti i dvije dodatne nagrade – koktel haljinu Ivice Skoko ili odijelo po mjeri Ivice Klarića, a koji sigurno mogu poslužiti kao idealan outfit za novogodišnju noć.