LJUPKA, MIRELA, ANICA

Kako se oblače zgodne žene naših nogometaša

13.06.2012 u 14:57

Bionic
Reading

Zgodne su, vitke, paze na prehranu, vježbaju i – promoviraju modne trendove. Kad ih vidimo na špici, svima je iz aviona jasno da im je moda visoko na listi prioriteta. Evo koje se žene naših nogometaša najbolje oblače i često baš u svijetu mode i ljepote grade karijeru

Ljupka Gojić Mikić ne samo da se oblači chic, već potpisuje i vlastitu modnu marku Jolie Petite – trendi, senzualne i od Hrvatica odlično prihvaćene haljinice, tunike i majice s našivenom prepoznatljivom lutkicom. Ljupka je sa suprugom Mihaelom Mikićem i dvoje djece veći dio godine u Japanu, gdje on igra za Sanfrecce Hirošima. Kad se vrati u Zagreb, na špici je uvijek rado viđena pojava za kojom trče paparazzi – uvijek donese pravo modno osvježenje.

Uvijek elegantna, besprijekorno odjevena žena kojoj je svaki detalj baš na svome mjestu, jest Mirela Forić, supruga nogometaša Darija Srne. Odijeva se nenametljivo, vrlo profinjeno, pazi na modne dodatke, osobito torbice i cipele, satove, nakit. Zna iskombinirati traper košulju uz romantičnu, lepršavu finjak suknjicu, a da uvijek izgleda kad da je krojeno u visokoj modi.

Anica Kovač
, supruga Roberta Kovača, oblači se mladenački, obožava traperice i ističe: 'Klasičarka sam u odijevanju.' Outfiti su joj jednostavni, a uvijek se potrudi stajling začiniti nekim posebnim detaljem, makar to bila marama. Osobito pazi na torbice kao trajnu investiciju, a tu i tamo možemo je vidjeti i na kakvoj modnoj manifestaciji u metropoli.

Supruga Darija Šimića, Jelena, duboko je zaronila u modni svijet te je prošle godine s Jasminom Bagarić, suprugom košarkaša Dalibora Bagarića, i prijateljicom u Zagrebu otvorila trgovinu luksuznom odjećom. Uvijek odjevena po posljednjoj modi, privlači pozornost na svakom javnom događanju koje pohodi. Moguće ju je vidjeti u trapericama i traper jaknama, ali uvijek u kombinaciji s kakvim pikantnim trendi komadom robe. 'Odjeću rijetko kupujem planski, a i kada ciljano idem u kupnju, ne nađem ono što tražim. Kupujem ono što mi se sviđa i što mislim da mi dobro stoji', otkrila nam je svojedobno Jelena.

Emina Šokota, Jelena Šimić i Marija Bišćan

Kako bi rekao naš Fashion Guru, jedna od najzgodnijih supruga nogometaša s puno smisla za odijevanje definitivno je Emina Šokota. Istančana ukusa, zasjeni sve ma gdje se pojavila. Dugo je sa suprugom živjela u Lisabonu i Portu gdje se modno nametnula kao suvlasnica u tvrtki Bagucci Fashion, koja je u Portugalu zastupala modne marke poput Armanija, Versacea, Christana Lacroixa i Rock&Republic. Kad se vratila u Zagreb, postala je brend menadžerica dizajnerskog multibrend dućana Nicolas Concept Store.

Iva Balaban još je jedna ljepotica s top liste najbolje odjevenih Hrvatica po izboru našeg modnog kritičara. Iva je dosta društveno aktivna te je česta meta fotografa na javnim događanjima. S obzirom na to da je nedavno rodila treće dijete, njezina besprijekorna linija govori da pazi na prehranu i da joj je stalo do izgleda.

Iva Šarić
, izabranica Jerke Leke, manekenka je koja je samo dva mjeseca nakon porođaja nosila ovoproljetnu kolekciju Monike Sablić. Ova prirodna ljepotica uvrštena je i na listu 25 najljepših djevojaka regije za 2012. prema projektu Gentlemans's Choice. Modni ukus joj je besprijekoran i jednako plijeni ležerna na špici, na kakvom javnom događanju, kao i na modnoj pisti.

Marija Bišćan voli znati što je novo u svijetu mode pa tu i tamo pohodi i koju domaću modnu manifestaciju na kojoj se predstavljaju kolekcije hrvatskih dizajnera. Vidjeti je se može i na otvaranju dizajnerskih butika u glavnom gradu. Linija joj je odlična i nakon što je rodila dvoje djece pa nosi vrlo usku odjeću, vrlo trendi i decentnu. Nakit, cipele, torbica uvijek su joj 'na mjestu'.

Nives Celzijus nadaleko je (mislimo pritom i izvan naših granica) poznata po svojim modnim izletima. Sve je redom zasjenila kad su vruća izdanja u pitanju, i kad pomislimo da Nives ne može kraće, pokaže da itekako može. Minice i vruće hlačice te duboki dekoltei zaštitni su joj znak. Nives inače tvrdi da njezin suprug Dino Drpić više troši na odjeću od nje.