OAZA MIRA

Kako s nekoliko detalja napraviti kupaonicu iz snova

01.07.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec savjetuje vam kako dodavanjem detalja možete uljepšati kupaonicu

Kako kaže Mirjana Mikulec, završni detalji kruna su uređenja, a u najnovijem RTL-ovom prilogu fokusirala se na detalje u kupaonici.

'Više vrsta rasvjetnih tijela, kuponski tepisi, ručnici pa čak i higijenske potrepštine igraju važnu ulogu u kreiranju konačnog izgleda kupaonice. Ponekad samo boja ručnika u jednobojnim kupaonicama može brzo, jeftino i efikasno izmijeniti atmosferu prostora', mišljenja je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec

Kako to izgleda u praksi, Mirjana je pokazala na primjeru dviju kupaonica. Obje su malih dimenzija, a ono što im je ostalo jest davanje završnog pečata.

'Ručnici, dizajnerski stolac i velika boca parfema učinit će kupaonicu otmjenom. Isto tako, starinska svjetiljka i bakreni detalji dat će prostoriji vintage izgled. Mogućnosti je mnogo, samo je potrebno odlučiti koji detalji najbolje odgovaraju vašem ukusu. Osim boja, oblika, materijala, važno je naglasiti važnost vizualnog efekta samog razmještaja detalja. Igrajte se rasporedom i isprobavajte kombinacije dok ne dođete do one prave', otkriva Mirjana.