IVAN ALDUK

Kako odabrati savršeni blagdanski stajling? Evo što vam predlaže domaći dizajner

10.12.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk, koji je nakon predstavljene nove kolekcije održao i raskošnu blagdansku večeru u hotelu Esplanade za ambasadorice i suradnike, donosi svoje favorite za blagdansko razdoblje prepuno domjenaka, zabava i druženja

Prepoznatljiva estetika bazirana na nosivim, modernim i ženskoj silueti laskavim modelima je okosnica Aldukova rada, a kao hit modele ove sezone nam predlaže kombinezone uskih ili širokih nogavica, te asimetrične haljine. Upravo su takve modele nedavno prošetale Ana Radišić, Iva Šulentić, Lejla Filipović i Ivana Delač.

ALDUK BOŽIĆNA VEČERA

Poznate Hrvatice zasjale u raskošnim blagdanskim toaletama

Pogledaj galeriju

'Mislim da je izvrsno što se poznate Hrvatice ne libe odjenuti model koji je već viđen u javnosti na nekoj drugoj osobi. To je samo dokaz koliko im se je nešto jako svidjelo i kako se različitim stajlingom isti model može totalno drukčije oblikovati i nositi' rekao je dizajner.

Mala crna haljina s ekstravagantnim volanima, crna klasična koktel haljina bogate teksture ili pak crni kombinezon s korzetom i detaljima od čipke su izvrsni, sigurni modeli s kojima nikako ne možete pogriješiti jer ih je jako lagano kombinirati s raznim štiklama, nakitom i torbom. Uz njih će gotovo sve izvrsno odgovarati.

  • +5
Blagdanski prijedlozi dizajnera Ivana Alduka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kratka roza haljina posuta štrasom ili pak haljina od efektnog zelenog baršuna će od vas tražiti samo elegantnu štiklu ili čizmu te u tren postati izvrstan izbor za veseli domjenak ili doček u klubu. Ukoliko je riječ o predbožićnom balu ili dočeku Nove Godine u kakvome elegantnom restoranu ili hotelu onda je naš prijedlog duga plava ili siva toaleta efektna dojma koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

'Bitno je izabrati model koji će vama osobno odgovarati stilom, bojom i krojem te u kojemu ćete se najbolje osjećati tokom cijele noći. Izvrsno je što hrvatski dizajneri imaju različite estetike i raznolike kolekcije, pa vjerujem da svatko može pronaći svoju idealnu haljinu' izjavio je Ivan Alduk.