OZBILJNA I ZDRAVA VEZA

Kako odabrati muškarca s kojim ćete trajati?

16.05.2014 u 14:26

Bionic
Reading

Ovo su znakovi koji će vam pokazati da je riječ o muškarcu koji zna trajati u dvoje te ga zato i trebate zadržati

Budući da su ljubavni odnosi danas komplicirani, nekim ženama teško je prepoznati onog pravog. Zabavljate se dva, tri mjeseca i lijepo vam je, ali ne možete nikako donijeti odluku? Ne brinite! Ovo su znakovi koji će vam pokazati da je riječ o muškarcu koji zna trajati u dvoje te ga zato i trebate zadržati.

Obratite pozornost na to kako vas sluša
Sluša li vas pozorno i iskreno dok mu govorite? Luta li njegov pogled do TV-a za vrijeme vašeg razgovora? Njegovi postupci tijekom razgovora mogu puno otkriti o njemu. Onaj pravi će vas uvijek slušati sa zanimanjem.

Pokazuje da je ponosan na vas
On se zna radovati vašim profesionalnim uspjesima? Budite zahvalne na tome jer nekim je muškarcima prilično teško nositi se sa ženinim profesionalnim napredovanjem. Cijenite to što on cijeni vas.

Želi čuti i vaš savjet
Ako on traži vaš savjet kada se nađe u određenoj situaciji, pokazuje zapravo da cijeni i uvažava vaše mišljenje te da smatra da ste pametna i snalažljiva žena. Shvatite to kao velik kompliment, ali i njegovu veliku otvorenost prema vama, što je iznimno važno za bračni odnos.

Pokazuje da ima razumijevanja za vas
On se uvijek trudi vidjeti stvari i iz vaše perspektive. To znači da ima iskrenu želju smiriti vas u vašim teškim trenucima iako vas je već sto puta vidio kako plačete i histerizirate.

Jak je na djelima
Mnogim muškarcima vrlo je teško verbalno izraziti emocije. Većina njih ljubav radije pokazuje djelima. Ako vam zna skuhati večeru, odvesti vas na izlet kada ste tužni i umorni ili učiniti bilo koju drugu sitnicu za vas, znajte da je to njegov način pokazivanja ljubavi.

Pokazuje brižnost
Možete li za njega reći da je poput vašeg anđela čuvara? Ako se brine za vas dok ste bolesni, ako ga zanima jedete li redovito i ako inzistira da odete na masažu kada vas bole mišići na leđima, znajte da mu je iskreno stalo do vas.