TEN U BOCI

Kako najbrže do zdravo preplanule puti

15.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ugodno će vas iznenaditi seksi performanse novih preparata za postupno tamnjenje i trenutačni izgled brončane puti

Za mnoge koji su prije tko zna koliko godina zadnji put pokušali nanijeti neko sredstvo za tamnjenje kože veliki su izgledi da im se samotamnjenje zamjerilo. No zaista bi bila šteta da na temelju performansi starih proizvoda zadržite negativno mišljenje o sposobnostima novih, izvrsnih sredstava za postizanje brončane puti.

Za razliku od nekadašnjih, aktualni preparati za samotamnjenje ne ostavljaju 'blatne' ni neprirodno žute i narančaste tragove na licu, tijelu i rukama, a izbor je tolik da će i najizbirljivije naći svoj idealni 'ten u boci'.

Želite li postići trenutačan izgled brončane puti, bez straha od nepredvidljivih kemijskih reakcija, mirne duše nanesite finu emulziju ili losion za toniranje lica i tijela iz linije Nuxe Soleil Prodigieux. Zahvaljujući prirodnim sastojcima, svjetlucavim česticama i ugodnom mirisu karamele, ovog se ljeta sigurno nećete odvajati od njega.

Oni koji žele ubrzati tamnjenje i istodobno se zaštiti od UV-zračenja, svog saveznika potražit će u senzualnom gelu Kanebo Sensai Bronzing Gel SPF 6

Postupno samotamnjenje kože i istodobnu zaštitu od UV zračenja omogućuju novi sprej Nivea Sun Protect&Bronze SPF 30 i Olivalovo mlijeko za tamnjenje s niskom UV zaštitom, koje istodobno njeguje kožu maslinovim uljem i kakao maslacem.

Novo mlijeko za poticanje prirodno osunčanog izgleda francuskog brenda prirodne kozmetike Topicrem Tanned Body i tonirana krema monegaškog stručnjaka za pojačavanje seksi brončanog efekta s respektabilnom, 40-godišnjom tradicijom Lancaster Sun Beauty Tan Deepener ne sadrže UV zaštitu, ali možda su baš zato toliko uspješni u kreiranju grešno tamne puti.

Što je najbolje, zapanjujuće su samo performanse novih preparata za samotamnjenje, ne i njihove cijene.