SVE ZA NJEGA

Kako muškarci mogu osvježiti svoj izgled?

24.12.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Jeste li znali da svakodnevno brijanje pomlađuje lice? Doznajte kako još možete osvježiti svoj muževni izgled

Svakodnevnim nježnim brijanjem pomlađuju se koža lica

Većini muškaraca brijanje nije najdraži dio kozmetičke rutine, ali višestruko je korisno. Osim što se njime postiže 'civiliziran' izgled, nježnim brijanjem svakodnevno se uklanja površinski sloj odumrle kože i potiče proizvodnja kolagena koji djeluje pomlađujuće na kožu lica. To je jedan od razloga što muškarci imaju manje bora od žena.

Istraživanja su pokazala da je brijanje mnogo ugodnije i učinkovitije ako se vrši tijekom tuširanja, kad su pore otvorene, a dlake mnogo mekše i podatnije. U tom smislu, idealan poklon za muškarce nudi linija Nivea for Men, koji sadrži gel za brijanje i novi losion za njegu osjetljive kože, Sensitive After Shave Balm. U Niveinom cjenovno povoljnom paketu su i tople pamučne papuče.

Kako bi njegujući ritual bio što jednostavniji i učinkovitiji, hrvatski brend prirodne kozmetike BioBaza lansirao je '3u1' tuš-kupku i šampon obogaćenu mineralima iz morske soli, ekstraktom lista masline, eteričnim uljem čajevca, lavande, smilja, koprive…

Neugodno i neugledno perutanje isušene kože spriječite redovitim nanošenjem hidratantne kreme, recimo, one iz linije L'Oréal Paris Men Expert. Krema sadrži vitamin C koji djeluje oživljujuće na umoran i ispijen izgled lica.

Ispucale usnice aktivnog muškarca učinkovito obnavljaju i štite specijalizirani balzami u stiku, poput najnovijih čarobnih štapića Melem Men i Labello Active Care for Men.

Na našem i europskom tržištu pojavio se prvi specijalizirani proizvod za intimnu njegu muškaraca, Cotoneve Wet Wipes for Men. Riječ je o nježnim vlažnim maramicama na bazi posebne formule s ekstraktima pamuka koji osvježavaju i štite osjetljivije dijelove muškog tijela.