VODIČ ZA MUŠKARCE

Kakav poklon žene žele?

10.12.2013 u 15:24

Bionic
Reading

Nakit, parfem, torba, tablet, čokolada, mobitel... To su samo neki od poklona koje bi žene voljele dobiti ovoga Božića

Rezultati najnovijeg istraživanja neće se baš svidjeti ženama. Naime, ispada da žene za kupnju savršenih poklona svojim muškarcima potroše 13 sati, a muškarci isto to naprave za svega četiri sata.

Možda je upravo to razlog zašto je više od polovica žena razočarana poklonima koje dobije za Božić od svojih partnera. Da im se to ne bi ponovno dogodilo, čak četvrtina žena partneru počne davati blage naznake za to što želi kao božićni dar.

Muškarci su donekle svjesni situacije jer oko 11 posto njih daruje novac ili kupone da si žene same kupe ono što im se sviđa. Ovakvi rezultati britanskog istraživanja zapravo i nisu iznenađenje jer se zna da žene više vole šoping, a i bolje su u 'čitanju' tuđih želja.

A što bi žene voljele naći pod božićnim drvcem? Ako je vjerovati istraživanju, najdraži darovi su nakit, parfem, torba, tablet, čokolada, mobitel, kolekcija za njegu kože, šminka, E-knjiga te šampanjac. Ako još uvijek niste svojoj dragoj odabrali poklon, ovi bi vam darovi mogli poslužiti kao smjernice.