NIJE SE OVOME NADALA

Kakav modni gaf Meghan Markle: Zaboravila otkinuti etiketu s haljine

25.10.2018 u 11:01

Bionic
Reading

Nakon posjeta Australiji i Fidžiju Meghan Markle i princ Harry stigli su u srijedu u Tongu, a lokalno stanovništvo poželjelo je kraljevskom paru srdačnu dobrodošlicu. Oduševljeni toplim dočekom u zračnoj luci, vojvode od Sussexa su porazgovarali sa svojim domaćinima, a onda se uputili dalje prema rasporedu. Meghan je i ovog puta oduševila odabirom stajlinga, no mali modni gaf poremetio je planove lijepoj vojvotkinji

Za dolazak u Tongu Meghan Markle je odabrala prekrasnu, po mjeri izrađenu crvenu midi haljinu (4.100 kn) s potpisom brenda Self-Portrait, poznatog po ženstvenim haljinama, a cjelokupan stajling upotpunila je tamnoplavim salonkama na petu s potpisom Manola Blahnika i crnom 'clutch' torbicom s potpisom Christiana Diora.

Elegantna haljina s izvezenim detaljima i plisiranim dijelom na donjem dijelu haljine lijepoj vojvotkinji pristajala je kao salivena, a odlično pristaje i njezinom tamnoputom tenu, mali modni gaf kojem se nije nadala pokvario je cjelokupan dojam.

  • +15
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što je promaknulo Meghaninoj stilistici i bliskoj prijateljici Jessici Mulroney, nije promaknulo oštrom oku fotografa. Dok je Meghan s osmijehom na licu mahala okupljenoj masi i upoznavala se sa svojim domaćinima, ispod haljine je provirila etiketa koju je njezina stilistica u žurbi očigledno zaboravila istrgnuti, a čini se kako nitko oko Meghan nije primijetio etiketu i upozorio lijepu vojvotkinju.

Ovo je ujedno i prvi gaf koji se dogodio Meghan tijekom trajanja 16-dnevne međunarodne turneje po Australiji i Oceaniji, ako izuzmemo rizičan prorez na haljini koji je naišao na kritike javnosti.

  • +13
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istog dana Meghan i princ Harry prisustvovali su otkrivanju spomenika posvećenog naredniku Talaiasiju Labalabu u zračnoj luci u Nadi na Fidžiju, nakon čega su se zrakoplovom uputili u Tongu. Na svečanoj ceremoniji Meghan je zablistala u zelenoj haljini (15.650 kn) s potpisom Jasona Wua, u kombinaciji s istim salonkama i 'clutch' torbicom.

Nakon dočeka u zračnoj luci u Tongi, gdje ih je dočekala princeza Angelika Latufuipeka, Meghan i Harry su navečer prisustvovali svečanoj večeri u glavnom gradu Tonge, Nuku'alofi, organiziranoj u njihovu čast, na kojoj će se pridružiti kralju Tupou VI. i njegovoj supruzi kraljici Nanasipau'u.