VOGUE WILLIAMS

Irska ljepotica mjesecima je 'skrivala' svoje tijelo nakon poroda, jer nije željela da se itko loše osjeća

04.04.2021 u 15:59

Bionic
Reading

Manekenka i radijska voditeljica Vogue Williams u srpnju prošle godine je rodila svoje drugo dijete, kćer Gigi, nako čega je mjesecima sakrivala svoje tijelo jer nije željela da se netko zbog nje osjeća loše

Iako mnoge žene imju komplekse zbog promjena na tijelu u trudnoći i nakon poroda, zbog čega nerado pokazuju tijelo, Williams je svoje tijelo skrivala iz obzira prema svima koji zbog toga pate.

'Toliki je pritisak na ženama zbog toga pa nisam željela doprinositi tome. Umjesto da brinemo o gubitku kilograma dobivenih u trudnoći, trebale bismo brinuti o položaju svoje zdjelice i o našem mentalnom zdravlju', kaže irska manekenka.

Zahvaljujući svojoj građi, Vogue kaže kako se bez previše truda vratila u stanje prije trudnoće, što je u prvim mjesecima pokušavala sakriti.

'Jednostavno nisam željela da se bilo tko osjeća loše zbog mog hvalisanja izgledom nakon što sam dobila dijete, jer nitko ne uživa gledati kako drugi brže mršave od njih', objasnila je za The Sun Williams.

Manekenka je u intervjuu rekla i kako se prema drugom djetetu odnosi puno ležernije, a pohvalivši malenu Gigi da je nezahtjevno dijete, otkrila je da da bi ona i suprug Sencer definitivno željeli imati četvero djece.

Najteže od svega joj pada što zbog pandemije ostali članovi obitelji propuštaju prvu godinu života malene Gigi.

  • +2
Vogue Williams Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oprezno naglasivši da je drugima i puno gore, Williams je objasnila kako njezin brat još uopće nije vidio nećakinju, dok je njezina mama unučicu vidjela tek jednom.