nepogrešiva formula

Kada znaju da moraju modno briljirati poznate dame uvijek nose ovaj bezvremenski modni komad: Ništa ne djeluje tako moćno i elegantno kao bijelo odijelo

30.06.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia, Jill Biden i Kate Middleton – modne kombinacije ovih dama nerijetko izazivaju divljenje. I dok su njihove modne kombinacije za javna pojavljivanja dotjerane do savršenstva, modni stil im je posve različit. Međutim, sve tri moćne dame u svom ormaru imaju jedan besprijekorno moćan modni komad koji beskompromisno utjelovljuje ženstvenost i eleganciju

Teško da i jedan modni komad kao bijelo žensko odijelo može istovremeno djelovati tako moćno i nježno ženstveno. A ako je za vjerovati moćnim ženama čijem se modnom stilu divimo, bijelo odijelo je modni komad koji baš uvijek dobro imati u ormaru.

Inače, ženska odijela ove su sezone doživjela pravi procvat, a u ormar su ih pospremili čak i oni kojima moćna poslovna izdanja nisu prvi izbor. Odijelo, kao dio sve popularnijeg capsule ormara, postalo nosivo uvijek i svugdje, a svojim krojem nevjerojatno se prilagođava baš svakom stilu.

Za ljetnih dana u fokus, očekivano, dolaze odijela u bijeloj boji – idealna formula kako i na visokim temperaturama izgledati dotjerano, svježe i nenametljivo elegantno. Taj odjevni predmet je poput modnom kameleona - odlično se prilagođava različitim prilikama, slaže se s raznim modnim dodacima i spaja s baš svakim stilom.

Vrlo jednostavnog kroja, nenametljivo, a opet tako upečatljivo, bijelo odijelo nezamjenjiv je modni izbor slavnih dama u prilikama kada si ne mogu i ne žele dopustiti modne propuste. Ovaj bezvremenski komad koji uspješno odolijeva prolaznim trendovima, a stajlinzi s njime baš uvijek djeluju ženstveno, elegantno i moćno.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tako je Kate Middleton izazvala oduševljenje pojavivši se prošlog tjedna u Alexander McQueen odijelu koje bira za vrlo važne angažmane. Elegantno krojeno žensko odijelo jednostrukog kopčanja i širokih nogavica je već nosila 2018. godine na 70. obljetnicu Windrush migracije. Ovog puta kombinirala ga je s malom bijelom Mulberry torbicom, bijelim Gianvito Rossi salonkama i topom iste nijanse – jednostavno nepogrešivo.

OTMJENA PRIGODA

U Madridu na gala večeri uz kraljevsku obitelj zablistala i naša prva dama Sanja Musić Milanović

Pogledaj galeriju

Nekoliko dana kasnije u vrlo sličnoj kombinaciji zablistala je španjolska kraljica Letizia koje je posljednjih dana imala vrlo užurban raspored. Naime, šefovi država ili vlada 30 država članica NATO-a te još desetak čelnika partnerskih zemalja ovog tjedna su se okupili u Madridu, a povodom javnih pojavljivanja Letizija je servirala niz sjajnih stajlinga.

Jedan koji svakako zaslužuje pažnju je onaj koji je uključivao bijelo odijelo. Španjolska kraljica je u društvu američke prve dame Jill Biden posjetila ukrajinske izbjeglice, a za tu prigodu posegnula je za neodoljivom kombinacijom bijele i puder roze boje.

Oduševila je bijelim Carolina Herrera odijelom. Jednostavan, a vrlo efektan i laskav model uključivao kombinaciju klasike i trendi krojeva tako su hlače visokog struka i širokih nogavica bile uparene s duljim sakoom koji je sezao do pola bedra. Bijelom odjelu kraljica je dodala malo nježne boje u vidu puder roza topa s potpisom Hugo Bossa te Patrizia Pepe lakirane sandale s remenčićima i blok petom.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN / POOL

Nedugo nakon nje u bijelo odijelo uskočila je i američka prva dama Jill Biden. Prilikom gala večere koju u čast šefova država ili vlada su organizirali španjolski kralj Filip VI i kraljica Letizija Jill Biden je zablistala također u bijelom odijelu. Model ravnih nogavica i klasičnog sako uparila je s bijelim topom, nizom ogrlica i Jimmy Choo sandalama sa sjajnim ukrasima i dokazala još jednom da je bijelo odijelo nepogrešiva modna kombinacija, i svakoj prilici i izvedbi.