IZNENADAN UDAR

Kad vam Matiz doleti u šajbu iz suprotnog smjera!

08.07.2013 u 15:09

Bionic
Reading

Upozoravamo vas da je ovaj video pomalo zastrašujući. Koliko zbog iznenadnog naleta srebrnog Matiza, toliko zbog cike i vriske iz udarenog auta. Napominjemo da su ipak svi sudionici preživjeli sudar!

Ležerna obiteljska vožnja na Tajvanu mogla je završiti kobno. Naime prema dostupnim podacima, vozač srebrnog Matiza bio je 71-godišnji gospodin koji je – zaspao za volanom! Prešao je u suprotni trak, izbjegao jedan auto, ali ne i drvo u koje se zabio. Odbačen od drveta, mali auto doslovno je poletio u zrak i stražnjim krajem udario u auto koji je sve snimao!

Sve se dogodilo iznenada, a vozač koji je sve snimao sam je objavio video. Iz dva razloga. Prvi, jer je prizor zbilja zastrašujući i valja ga koristiti kao opomenu svima u prometu. Nikad ne znate kad će netko drugi napraviti kobnu pogrešku.

Drugi razlog za objavu je vožnja sa sigurnosnim pojasevima. Autor videa tvrdi da su svi u njegovom autu bili vezani, uključujući djecu na stražnjem sjedalu. Zahvaljujući tome prošli su praktički bez ozljeda. A preživio je i usnuli gospodin iz Matiza. On je doduše pretrpio manje ozljede…