NABAVITE GA NA VRIJEME

Kad vam dosade hlače: Ovom vječitom komadu vrtoglavo raste popularnost iz tjedna u tjedan

04.11.2021 u 14:02

Bionic
Reading

Kad su u pitanju najnoviji trendovi, najbolji pokazatelj je dakako modna tražilica Lyst, a prema njihovim podacima, iz tjedna u tjedan velikom brzinom raste popularnost mini suknji

S obzirom na ogromnu popularnost modnih trendova s kraja 90-ih i početka 2000-ih, nimalo ne čudi to da su se među onima najpoželjnijim ove sezone pojavile i mini suknje.

Tzv. Y2K trendovi već su osvojili brojne fashionistice, a kao logičan slijed trendova iz toga doba je i rast popularnosti omiljenih suknji koji otkrivaju noge.

  • +5
Dua Lipa u minici s potpisom Versacea Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pretraživanje pojma mini suknja povećalo se za 25 posto mjesečno, a komadi s potpisom brendova Monki, Balmain, Mugler i Paco Rabanne su među najtraženijima.

šetnja SA STILOM

Čizme koje savršeno pristaju uz haljine i suknje ponovno viđamo na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju

Zanimljivo je to da raste popularnost plisiranih varijanti mini suknji, baš kakve su rado nosile glavne junakinje filma 'Djevojke s Beverly Hillsa' s Alicijom Silverstone u glavnoj ulozi, i to za 32 posto u odnosu na listopad.

Zaljubljenicama u modu posebno su drage tartan plisirane varijante s potpisom brendova Weekday, Maje i Chopova Lowena, koje su bile među najpopularnijima.

Mini suknje savršeno se uklapaju i u povratak grunge mode koja je obilježila devedesete pa ih slobodno kombinirajte s combat čizmama, ali i s popularnim loafericama, glomaznim tenisicama, kaubojkama...