SUMNJA NA PRIJATELJE

Justinu Bieberu nestao nakit iz kuće

25.09.2013 u 07:57

Bionic
Reading

Mladi je pjevač izbacio iz kuće svoje prijatelje Lil Twista i Lil Zaa nakon što je otkrio da mu nedostaju neki skupi komadi nakita

Skupocjeni komadi nakita nestali su iz kuće Justina Biebera, a 19-godišnji pjevač za to krivi svoje prijatelje Lil Twista Lil Zaa. Obojica su bila u njegovoj kući kad je nakit nestao, piše MailOnline.


Nakon što je otkrio pljačku, problematični pop pjevač izbacio je dvojicu braće iz svoje kuće i pratnje.

U utorak je Justin pokušao na Instagramu demantirati glasine o krađi, no nakon pola sata taj je status uklonio, piše stranica TMZ, čiji izvori su otkrili da je Bieber pobjesnio kada je saznao da su skupe stvari nestale još ranije ovog mjeseca.

Lil Twist (20) i Lil Za (17) živjeli su u kući tinejdžerskog idola u Kaliforniji, dok je Bieber bio na svjetskoj turneji. Cijelo su to vrijeme organizirali lude zabave u njegovoj odsutnosti zbog kojih su se susjedi nerijetko tužili.

Iako Justin ne zna tko je ukrao njegov nakit, okrivio je svoje prijatelje što su dopustili da se krađa dogodi te ih izbacio iz kuće.

Lil Twist i Lil Za navodno su bijesni zbog optužbi i nisu spremni preuzeti krivnju za misteriozni nestanak dragocjenosti.

Justin posljednjih dana pokazuje mala poboljšanja u svom ponašanju. Primjerice, stigao je neuobičajeno rano na nastup u Singapuru u ponedjeljak te poklonio 30-ak ulaznica tamošnjem sirotištu.