ZELENA DOMINACIJA

Justin i Hailey Bieber plijenili pažnju svojim modno usklađenim izdanjima

29.01.2021 u 17:59

Bionic
Reading

Bilo da je riječ o namjerno ili nenamjernoj nuspojavi dužeg vremena provedenog u toplini doma uslijed globalne pandemije, pop zvijezda Justin Bieber i njegova supruga Hailey nadmašili su svoju vještinu podudaranja u odjevnim kombinacijama

Poznati par ovih je dana viđen na ulicama Los Angelesa u izdanjima kojim je dominirala jarko zelena boja.

Amerikanka Hailey Bieber, koja slovi za it djevojku današnjice, odjenula je crne, kožne hlače uz džemper, a koji je parirala sa zelenim komadima u znaku prslukom od vinila i torbe brenda Bottega Veneta, dok je na stopalima nosila trobojni model prepoznatljivih tenisica Air Jordan 1.

  • +3
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zelenu modnu tematiku u svom posljednjem pojavljivanju u javnosti njegovao je i njezin suprug, kanadska glazbena senzacija Justin Bieber. Uz bež trenirku, nosio je zelenu majicu vlastitog modnog brenda Drew čime je u paru sa suprugom činio modni sklad.

Efektan prsluk od vinila 24- godišnja Hailey Bieber već je imala priliku nositi, a s njim se proteklih tjedana pohvalila na svom Instagram profilu kojeg prati više od 32 milijuna ljudi.

Ranije ovog tjedna Justin Bieber svojim obožavateljima obznanio je kako radi na novom studijskom albumu objavom videa na kojem svira bubnjeve. U opisu spomenutog videa još jednom je iskoristio priliku kako bi se svojoj supruzi zahvalio na svesrdnoj podršci.