nadmašio samog sebe

Juraj Zigman pohvalio se novom spektakularnom kreacijom za slavnu pjevačicu

25.03.2024 u 21:11

Bionic
Reading

Hrvatski dizajner napravio je nevjerojatno originalan srebrni outfit u kojem će zablistati Nelly Furtado

Jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera Juraj Zigman na TikToku pohvalio se najnovijom spektakularnom kreacijom koju će uskoro odjenuti pjevačica Nelly Furtado.

Poznat po efektnim dizajnima, Zigman je otišao korak dalje i, tvrde mnogi u komentarima, nadmašio samog sebe.

Domaći dizajner napravio je nevjerojatan srebrni outfit u dva dijela; gornji top nalik korzetu, visokog metalnog ovratnika, četvrtastih ramena i bliještećih traka, te donji nalik mrežastoj metalik suknji srebrnih gaćica i veza oko struka optočenog cirkonima.

'Svjetski, a naše!', 'Predivno', 'Sjajan posao', Svaka čast!', nizale su se pohvale u komentarima, a neki su čak ustvrdili da ih ovaj komad pomalo podsjeća na kreaciju napravljenu za Beyonce.

No, riječ je o nevjerojatno originalnom komadu kojeg je Zigman, kako je sam napisao u opisu videa, za Nelly Furtado radio s velikih užitkom.

Juraj Zigman Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Podsjetimo, Zigmanove kreacije nosile su još mnoge svjetske zvijezde među kojima su Beyonce, Christina Aguilera, reperica Lizzo, Nicki Minaj, Rita Ora, Cardi B., djevojke iz britanske ženske grupe Little Mix, Perrie Edward i Jade Thirlwall. Nedavno je izradio i kostim za kontroverznog američkog youtubera Logana Paula, a osim velikih svjetskih zvijezda, ovaj je dizajner poznat i po suradnji s Letom 3 i njihovim odjevnim kombinacijama na Eurosongu, te po regionalnim suradnjama s pjevačicama Sarom Jo i Jelenom Karleušom.

svečano i prigodno

[FOTO] Boudor blagdanska bajka: Juraj Zigman u rijetkom pojavljivanju sa suprugom, Danijela Gračan i dalje plijeni ljepotom

Pogledaj galeriju

'Mogu reći da sam sretnik, ali mislim da sam sve u životu postigao radom. Nije to došlo preko noći, nijedna zvijezda nije me najednom otkrila. Prvo smo obukli jednu pa polako drugu, došli u dobre odnose s vodećim stilistima u Los Angelesu... Treba raditi na tome i ništa ne dolazi preko noći. Svatko može odjenuti neku zvijezdu, no što nakon toga? Naše zvijezde nikad nisu nosile jednu stvar jednom, uvijek barem pet, šest puta', ispričao je ranije za tportal.