DIZAJNER SVJETSKOG KALIBRA

Novi fantastičan uspjeh Juraja Zigmana: 'Napokon mogu podijeliti ovo s vama'

06.09.2023 u 09:13

Bionic
Reading

Na domaćoj modnoj sceni zaista imamo pravog superstara. Kako je ranije izjavio slavni Riječanin, dizajniranje za Beyonce jedan mu je od najljepših trenutaka u karijeri, a odjenuo je i sve plesače za njezinu svjetsku turneju 'Renaissance'

Velikim trenutkom u svojoj karijeri Juraj Zigman se pohvalio na svom profilu na Instagramu.

'Napokon mogu podijeliti ovo s vama! Moj tim i ja također smo napravili sve lookove plesača koji idu uz Beyoncein ručno rađeni ZIGMAN look. Dakle riječ je o ukupno 24 looka', napisao je.

Proslavljeni dizajner među ostalim je briljirao izradom kostima za RTL-ov show 'Masked Singer', a javnost je oduševio i kostimima koje je dizajnirao za Let 3 i njihovo pojavljivanje na otvorenju ovogodišnjeg Eurosonga.

Zigman itekako zna kako napraviti efektan kostim za pozornicu, koji će publiku ostaviti bez daha, a suradnja s Beyonce nije prva dizajnerova suradnja sa svjetskim zvijezdama. Njegove kreacije nosile su i Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christina Aguilera, Fergie, Rita Ora...

'Mogu reći da sam sretnik, ali mislim da sam sve u životu postigao radom. Nije to došlo preko noći, nijedna zvijezda nije me najednom otkrila. Prvo smo obukli jednu pa polako drugu, došli u dobre odnose s vodećim stilistima u Los Angelesu... Treba raditi na tome i ništa ne dolazi preko noći. Svatko može odjenuti neku zvijezdu, no što nakon toga? Naše zvijezde nikad nisu nosile jednu stvar jednom, uvijek barem pet, šest puta...', ispričao je ranije za tportal.

  • +3
Juraj Zigman Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX