HOLIVUDSKA MILJENICA

Julia Roberts pokorila gradske ulice i crveni tepih u tri neodoljiva stajlinga

04.12.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Julia Roberts ovih je dana glavna zvijezda u New Yorku gdje marljivo promovira svoj novi filmski projekt, dramu 'Ben Is Back' nakon glume u hvaljenoj seriji 'Homecoming' koja je prošlog mjeseca debitirala na streaming servisu Amazon Prime Video

Iako slovi za filmsku glumicu Julia Roberts, poput mnogobrojnih zvijezda s holivudske A-liste, otkrila je čari malih ekrana prihvativši glavnu ulogu u dramskoj seriji 'Homecoming' redatelja Sama Esmaila, a u međuvremenu snimila je novi film naslova 'Ben Is Back' u kojem tumači ulogu majke glumcu Lucasu Hedgesu – tinejdžeru ovisniku koji se za Božić neočekivano pojavljuje u obiteljskom domu.

Ben Is Back Trailer #1 (2018) | Movieclips Trailers Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Spomenuti film glavni je povod Julijina trenutnog boravka u New Yorku gdje ga marljivo promovira gostujući u mnogobrojnim emisijama.

Na svečanoj premijeri filma u društvu filmskih kolega, Julia je plijenila poglede u zanimljivoj, crno-bijeloj kombinaciji s potpisom slavnoga Oscara de la Rente.

Dugi bijeli kaput uz crnu haljinu točkastog uzorka postignutog svjetlucavim detaljima, holivudska miljenica kompletirala je lakiranim cipelama u špic s potpisom Ruperta Sandersona, a navedeno izdanje uspjela je nadmašiti već idućeg dana kada se na njujorškim ulicama pojavila u dva stajlinga inspiriana ludim 70-ima.

  • +13
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modnu hrabrost i odvažnost Julia je dokazala pojavom u neodoljivoj haljini maxi kroja koju je ukrašavao odvažan prugasti uzorak u duginim bojama.

Navedena kreacija djelo je modne kuće Valentino, a dojam ludih 70-ih Julia je dodatno postignula naočalama avijatoricama i modelom crnim gležnjačama u špic s potpisom dizajnerice Chloe Gosselin.

Da ju se uzorak Valentinove haljine posebno dojmio, nešto kasnije dokazala je odabirom balonera identičnog uzorka naglasivši ga s crnim komadima u znaku bezvremenske dolčevite, traperica skinny kroja i provjereno dobrih gležnjača Chloe Gosselin.