izgleda super

Julia Roberts ima sjajan stajling za vruće ljetne dane: S ovom kombinacijom je nemoguće pogriješiti

10.06.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Kratke hlačice neizostavni su ljetni odjevni predmet, a ako im dodate lanenu košulju oversized kroja, nema sumnje imate modnu kombinaciju koju ćete nositi od jutra do večeri. Idealna za odlazak na plažu, izlet ili pak ležernu šetnju gradom, savršen je primjer casual ljetnog stajlinga. Ne vjerujete? Fotografije Julije Roberts vrlo brzo će vas uvjeriti

Slavna glumica Julia Roberts oduvijek oduševljava tako neopterećenim, a istovremeno očaravajućim izgledom djevojke iz susjedstva. I dok će se na crvenom tepihu zablistati u kakvom couture haljini i izazvati uzdahe oduševljenja, u slobodne vrijeme njezin odabir su uvijek ležerne kombinacije.

Omiljena glumica trenutno ima pune ruke posla na snimanju filma ‘Leave the World Behind ' u kojem glumi zajedno s glumcem Ethanom Hawkeom. Snimanje se odvija na Long Islandu, a upravo su je ondje paparazzi ulovili, na plaži u Smithtownu , malom selu na Long Islandu. Inače, producenti filma su bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle, a film je nova adaptacija istoimenog naslova Rumaana Alama i očekuje se da će se emitirati na streaming servisu sljedeće godine.

  • +2
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica je pažnju privlačila dobrim raspoloženje, prepoznatljivim širokih osmijehom ali i sjajnom ljetnom kombinacijom, kao stvorenom za cjelodnevno nošenje. Uz kratke traper hlačice, 54-godišnjakinja glumica kombinirala je otkopčanu, tamnoplavu oversized košulju, a ispod nje provirivao badić koji bez problema može funkcionirati i kao uski top.

  • +4
Košulje od lana Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Našli su se tu i pravi modni dodaci za trendi izgled u ljeto 2022: zlatni lančići, jedan s privjeskom školjke, zlatne avijatičarske sunčane naočale, veliki šešir za sunce i XXL torba za plažu u maslinasto zelenoj boji. Doista, dnevni ljetni stajling bez greške kao stvoren za nošenje od jutra do mraka. Ova kombinacija uključivao je dva ključna ljetna odjevna komada – kratke hlače i oversized košulju koja je neizostavni dodatak brojnih kombinacija te je zbog svoje prilagodljivosti i svestranost sjajan dodatak u ormaru.

  • +12
Kratke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije