FASHION GURU

Josipa Rimac opet u istom izdanju, iako joj se mora priznati da zna potrošiti novac na dobre krpice

  • 09.08.2018 u 13:51

  • Bionic
    Reading

    Na proslavi Dana pobjede u Kninu pozornost je svojim modnim odabirom ukrala bivša gradonačelnica Josipa Rimac. Ako ništa drugo, mora joj se priznati da zna potrošiti novac na dobre krpice

    'Malo su se slegli dojmovi nakon proslave Oluje, ali jedno ostaje, a to je modni moment koji se uvijek nanovo može prežvakavati, pogotovo kada je u pitanju bivša čelnica grada Knina.

    Pod njezinom paskom puno toga se dogodilo što nije baš bilo najbolje za grad, a ni za državu pa joj je oduzet imunitet, ali ona i dalje ponosno stoji tamo u prvim redovima i to namontirana od glave do pete.

    Josipa Rimac i Gabrijela Žalac Izvor: Cropix / Autor: Hrvoje Jelavic/Pixsell i Niksa Stipanicev

    Ako joj se nešto treba priznati to su svakako snalažljivost i to što zna potrošiti novac na dobre krpice. Njezin dekolte i crna napaćena boja bili su idealni za kninski praznički program, a vidim da osim modnih pomno prati i frizerske trendove.

    No Josipa je odlučila biti i štedljiva, iako ne znam zašto odjednom, jer je vrlo brzo nakon Knina, preciznije nakon tri dana odjenula isti kombinezon u Dubrovniku gdje je bila na koncertu virtuoza na klaviru.

    Nisam znao da ona prati i kulturu ili je to samo pretvaranje. U svakom slučaju ona je također odlučila reciklirati stvari, vidjela je da je to sada pomodno.

    Crna boja na +40 idealna je, sva sreća da je bila noć jer bi inače zažalila. No svejedno mi je čudno da je totalno kopirala svoju kombinaciju s kninske proslave jer joj je čak i frizura identična, obično žene malo promjene nešto da bi cijela kombinacija izgledala koliko-toliko drugačije, ali bivša kninska kraljica ipak voli biti dosljedna jednom stilu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.