FASHION GURU

Grabar Kitarović kopirala Melaniju, i to loše: Zar stvarno mislite da takvi rukavi stoje našoj predsjednici?

  • 25.07.2018 u 11:33

  • Bionic
    Reading

    Susret Kolinde Grabar Kitarović i izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina izazvao je veliko zanimanje javnosti, a naš se dežurni modni kritičar pozabavio outfitom naše predsjednice

    Kao što je Melania Trump za inauguraciju svog dragog kopirala Jackie O., tako je i Kolinda kopirala Melaniju Trump. Bilo bi stvarno čudno za našu predsjednicu da kopira jednu Kennedyjevku kada joj je prezime Trump tako omiljeno.

    • +27
    Kolinda Grabar Kitarović i izraelski predsjednik Reuven Rivlin Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

    Ako i zaboravimo na neuspjeli pokušaj kopiranja kostima, nijansa nije pogođena, ali ipak je teško pobijediti Ralpha Laurena i njegove boje. Kolindin kostim je i više izrezan. Malo su se htjeli poigrati detaljima poput volana na rukavima: zar stvarno mislite da takvi rukavi stoje našoj predsjednici?

    Ipak je najlošiji moment rub suknje koji je nadodan jer je vjerojatno bila prekratka, pa je našiven, i to loše. Baš neuredno... Ako već želi pratiti modu i biti najbolje odjevena političarka, barem u regiji, onda bi trebala paziti na takve detalje. Inače, ideja cijelog izdanja nije loša, ali tako je inače u svemu kod nas.

    • +5
    Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.