MODA U SABORU

Još jedna domaća političarka nije odoljela komadu koji nose Jelena Veljača, Kate Middleton i Melania Trump

09.04.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Ženstvene bluze s mašnom nikad nisu bile popularnije, a rado ih nose i domaće političarke poput Mostovke Sonje Čikotić i Kolinde Grabar Kitarović

Ovaj komad odjeće se uklapa u svaki poslovno-elegantni stajling, a unazad nekoliko sezona bluze s mašnom oduševile su zaljubljenice u modu.

Mlada Slavonka ušetala je u Sabor u lepršavom trudničkom stajlingu. Bluzu s mašnom iskombinirala je s suknjom A-kroja midi duljine, a outfit je podignula trendi remenom s potpisom prestižne talijanske kuće Dolce & Gabanna.

Sonja Čikotić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bluze s mašnom rado nosi i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kao i njezina savjetnica Mirjana Hrga, a viđali smo ih i na kraljici Letiziji te prvoj dami Amerike, uvijek besprijekorno dotjeranoj Melaniji Trump.

VELIKI POVRATAK

Ženstvene bluze nikad nisu bile poželjnije, a nose ih Kolinda Grabar-Kitarović, Jelena Veljača, Kate Middleton i Melania Trump

Pogledaj galeriju

Ovakve bluze idealne su za poslovne žene, ali i za fashionistice koje ih rado nose u kombinaciji s trapericama, kožnatim hlačama, modernim kuloticama ili trendi plisiranim suknjama.

Osamdesetih godina bile su sastavni dio 'uniforme' poslovnih žena, a one su na taj način uz svoja stroga odijela i kompletiće unosile nužnu dozu ženstvenosti.

Obožavala ih je i Margaret Thatcher, britanska čelična lady, koja ih je rado nosila jer su davale poseban šarm njezinom strogom imidžu.