ZVIJEZDA U LONDONU

Još jedan dokaz da Margot Robbie izgleda senzacionalno bez obzira što odjenula

30.01.2020 u 13:03

Bionic
Reading

Posljednjih dana australska zvijezda Margot Robbie u britanskoj prijestolnici marljivo promovira svoj novi film 'Birds of Prey', a na njegovoj svečanoj premijeri u društvu filmskih kolegica još jednom je dokazala titulu jedne od najbolje odjevenih dama iz svijeta Hollywooda

Uoči novog, 92. izdanja dodjele prestižnih nagrada Oscar, na kojoj nastupa kao kandidat u kategoriji najbolje sporedne glumice za film 'Bombshell', slavna holivudska plavuša Margot Robbie trenutno marljivo promovira novi film naziva 'Birds of Prey' u kojem će ponovno zaigrati lik antiheroine Harley Quinn.

S filmskim kolegicama poput 35- godišnje Mary Elizabeth Winstead, Margot Robbie sinoć je uveličala svečanu londonsku premijeru filma, a svojim modnim odabirom ponovno se našla u središtu pozornosti.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Retna/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Kao za mnogobrojna dosadašnja izdanja zvijezde filma 'Bombshell' i za najnovije pobrinula se poznata i nagrađivana američka stilistica Kate Young odjenuvši svoju slavnu klijenticu u crnu kombinaciju s potpisom proslavljenog belgijskog dizajnera, Dries van Notena.

Spomenutu kombinaciju stvorenu od suknje maxi kroja i topa nalik grudnjaku ukrašenu perjem činio je i dodatak ružičastih rukavica od satena, a svoju premijeru doživio je u sklopu nadolazeće kolekcije dizajnera namijenjene novoj sezoni proljeće/ljeto.

Za naglašavanje prirodne ljepote australske zvijezde i ovoga se puta pobrinula vizažistica slavnih Pati Dubroff, dok se za jednostavnu formu lob frizure pobrinuo stilist Bryce Scarlett.