BISEKSUALNA AMBER

Johnny Depp je jako seksi, poseban je

24.06.2012 u 18:51

Bionic
Reading

Glumčeva navodna nova djevojka izjavila je da voli muškarce i priznala da uvijek ide tamo gdje je srce vuče. Nahvalila je glumca i sebe opisala kompliciranom plavušom

Već se neko vrijeme šuška o glumčevoj vezi s biseksualnom glumicom Amber Heard (26) s kojom je glumio u filmu 'Dnevnici ruma'. Plavokosa Amber u intervjuu za britanski The Sun nije krila svoje oduševljenje Johnnyjem Deppom (48).

'Johnny je divna, posebna osoba. Kada uđe u prostoriju, svi ostali padnu u zaborav. Nevjerojatno je seksi, njegovi dugački prsti mogu učiniti mnoge stvari', rekla je Amber koja je glumca nedavno posjetila na setu tijekom snimanja filma 'The Lone Ranger' u Meksiku.

U travnju je viđena kako ulazi u njegov privatni avion na putu za Las Vegas gdje je promovirao svoj posljednji film 'Dark Shadows'.

'Volim muškarce. Idem tamo gdje me srce vuče. Ja sam kao svaka druga djevojka, 'padam' na romantiku', rekla je Amber o svojoj seksualnosti i sebe opisala 'kompliciranom plavušom'.

Iako joj je otac David kada je bila u katoličkoj školi godišnje slao po osam tisuća funti, Amber se sa 16 godina odlučila za karijeru modela.

'Otišla je u New York, a kući je došla jer sam je molio. S 18 godina je više nisam mogao zaustaviti', požalio se njezin otac.