DIJETA JOAN COLLINS

Jesu li ovo najluđi savjeti za mršavljenje?

18.01.2013 u 10:43

Bionic
Reading

Ako želite smršavjeti, 79-godišnja zvijezda 'Dinastije' savjetuje da pijete tekilu umjesto vina, jedan dan jedete samo jaja te glad zavaravate četkajući zube pastom s okusom mente

Poznata je po svojoj vječno vitkoj figuri i spremnim mišljenjima koje ima o gotovo svakoj temi, no Joan Collins iznenadila je i vlastite obožavatelje savjetima o mršavljenju. U nizu tweetova, 79-godišnja glumicaponudila je svoje savjete za mršavljenje od kojih su neki u najmanju ruku bizarni.

Miss Collins svoju je dnevnu dozu savjeta na društvenoj mreži započela 8. siječnja napisavši: 'Najbolja vježba za gubljenje onih tvrdokornih blagdanskih kilograma je da stol gurnete dalje od sebe. Više sutra.'

Preporučila je da jednom tjedno cijeli dan ne jedete ništa osim jaja, glad smanjite četkajući zube pastom s okusom mente te da pijete tekilu umjesto vina.

Iako su joj neki od sljedbenika na Twitteru odgovorili s podsmijehom, nutricionisti kažu kako neki od njezinih savjeta ipak imaju smisla. Joan sugerira da jedete manje crvenog mesa i bijelih namirnica kao što su kruh i tjestenina te gazirana pića koja izazivaju nadutost, piše Mail Online.