VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Jeste li primijetili nešto novo na Meghaninu licu?

21.06.2018 u 09:50

Bionic
Reading

Meghan Markle u velikom je stilu debitirala na svom prvom pojavljivanju na Royal Ascotu u totalno chic izdanju - prekrasnoj Givenchyjevoj haljini te sa šeširom poznatog dizajnera Philipa Treacyja, a osim što je briljirala u modnom smislu, mnogi su primijetili kako je lijepa Amerikanka za ovu prigodu imala pomno naglašene obrve

Vojvotkinja od Sussexa ljubiteljica je prirodnog make upa koji nikad nije prenapadan, a na Ascotu je predstavila svoj novi look koji je uključivao dramatičniji luk obrva, dodatno potamnjenih.

Meghanine istaknute obrve rezultat su tretmana poznatog pod nazivom 'Audrey Brow', nazvanog po njezinoj omiljenoj modnoj ikoni čiji su zaštitni znak bile savršeno oblikovane obrve s lukom koji naglašava oči - Audrey Hepburn.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sherrille Riley, vojvotkinjina osobna vizažistica specijalizirana za obrve, za People kaže: 'Meghan baš pristaju tako oblikovane obrve jer su vrlo prirodne i savršeno odgovaraju njezinim nježnim crtama lica. Ona je prelijepa žena.'

Riley, koja vodi londonski salon Mayfair, uređuje Meghanine obrve od 2016. godine, na preporuku jedne članice kraljevske obitelji.

  • +17
Meghan Markle na svom prvom Royal Ascotu Izvor: Pixsell / Autor: WP#DMP/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Tretman od 65 dolara uključuje oblikovanje pincetom i nijansiranje obrva. 'Koristimo nijansu koja je između crne i smeđe, a za završni look stavljamo malo naše olovke Beauty Edit Mayfair u nijansi Dark Dahlia. Bitno je sačuvati prirodan luk obrva kako rezultat ne bi bio previše napadan', objašnjava Riley, čije su klijentice između ostalih princeza Beatrice te Lady Gaga, Ariana Grande i Halle Berry.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sherrille Riley kaže kako je za savršene obrve kakve ima Meghan najvažnije prvo ih pustiti ih da izrastu te ih što prirodnije oblikovati, a olovkom za obrve u nijansi između smeđe i crne dodatno naglasiti praznine kako bi look bio što prirodniji.